Η Λάτσιο «φρέναρε» την Ίντερ (1-1)

18:41 4/10/2020 - Πηγή: In.gr

Μοιρασιά σε γκολ, βαθμούς και αποβολές στο «Ολίμπικο» για Λάτσιο και Ίντερ σε ένα παιχνίδι με αρκετή ένταση. Η Ίντερ ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 30′ όταν από προσπάθεια του Πέρισιτς η μπάλα έφτασε στον Λαουτάρο κι εκείνος έκανε το 1-0.

Λουκάκου και Μπαρέλα δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους για την Ίντερ και στο 55′ ήρθε η τιμωρία. Ο Ατσέρμπι σέντραρε από αριστερά και ο Σάβιτς με κεφαλιά έκανε το 1-1 για τους γηπεδούχους.

Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν

με δέκα παίκτες το παιχνίδι αφού στο 69ο λεπτό αποβλήθηκε ο Ιμόμπιλε που χαστούκισε τον Βιδάλ και στο 86′ αποβλήθηκε και ο Σένσι για την Ίντερ η οποίαλίγο πριν την κόκκινη είχε δοκάρι με τον Μπρόζοβιτς.

Λάτσιο: Στρακόσια, Ράντου (16’ Μπάστος, 46’ Παρόλο), Πάτρικ, Ατσέρμπι, Λέιβα (80’ Εσκαλάντε), Αλμπέρτο (80’ Ακπρό), Λατσάρι, Σάβιτς, Μάρουσιτς (35’ Φαρές), Ιμόμπιλε, Κορέα.

Ιντερ: Χαντάνοβιτς, Ντε Φράι, Σκρίνιαρ (79’ Ντ’Αμπρόζιο), Χακίμι, Μπαζτόνι, Βιδάλ (73’ Μπρόζοβιτς), Μπαρέλα, Γκαλιαρντίνι (67’ Σένσι), Πέρισιτς (67’ Γιανγκ), Λουκάκου, Λαουτάρο Μαρτίνες (79’ Σάντσες)

*Στα υπόλοιπα ματς η Πάρμα νίκησε με 1-0 τη Βερόνα χάρη σε γκολ του Κούρτιτς στο 24ο δευτερόλεπτο ενώ η Μπενεβέντο επικράτησε με το ίδιο σκορ της Μπολόνια με γκολ του Λαμπαντούλα στο 65′.

Keywords
Τυχαία Θέματα