Η κόρη του Αντώνη Βαρδή «ραγίζει» καρδιές με το μήνυμα της

13:01 3/9/2019 - Πηγή: In.gr

Μετά τον Γιάννη Βαρδή και το δικό του μήνυμα αγάπης προς τον πατέρα του, σειρά είχε και η κόρη του μεγάλοι τραγουδοποιού, η οποία δημοσίευσε ένα μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Kallisto Vardi (@kallisto_vardi) on Aug 19, 2019 at 6:17am PDT

View this post on Instagram

#throwback #superparadise #jackieobeach

A

post shared by Kallisto Vardi (@kallisto_vardi) on Aug 24, 2019 at 3:35am PDT

Μπορεί η Καλλιστώ Βαρδή να βρίσκεται εκτός από τα φώτα της δημοσιότητας δεν θα μπορούσε όμως να γράψει μερικά λόγια για τον σπουδαίο πατέρα της.

Το τρυφερό μήνυμα της

«Ήρθε πάλι αυτή η μέρα. 02/09. Η μέρα που αποφάσισες να φύγεις. Ενώ πήγαινες καλύτερα, είχες ήδη κουραστεί πολύ. Σαν χθες θυμάμαι να σε ψάχνω στο Υγεία να σε βρω να σου δώσω ένα φιλί, δεν άντεχα στη σκέψη να μη σε ξαναδώ.

Μετανιώνω για τις ώρες που δεν προσπαθούσαμε να είμαστε παρέα. Αγαπηθήκαμε όμως και η αγάπη μένει για πάντα. Σ ευχαριστώ που όποτε σε χρειάζομαι είσαι εδώ. Όπου και αν είσαι να είσαι ξένοιαστος και να ομορφαίνεις το σύμπαν με τις μελωδίες σου. Σε αγαπώ παρά πολύ.  #vardis #antonisvardis #family #livinglegend», έγραψε η ίδια.

Δείτε την ανάρτηση της:

View this post on Instagram

Ήρθε πάλι αυτή η μέρα. 02/09. Η μέρα που αποφάσισες να φύγεις. Ενώ πήγαινες καλύτερα, είχες ηδη κουραστεί πολύ. Σαν χθές θυμάμαι να σε ψάχνω στο Υγεία να σε βρώ να σου δώσω ενα φιλί, δεν άντεχα στη σκέψη να μη σε ξαναδώ. Μετανιώνω για τις ώρες που δεν προσπαθούσαμε να είμαστε παρέα. Αγαπηθήκαμε όμως και η αγάπη μένει για πάντα. Σευχαριστώ που όποτε σε χριεάζομαι είσαι εδώ. Όπου και αν είσαι να είσαι ξένοιαστος και να ομορφαίνες το σύμπαν με τις μελωδίες σου.Σε αγαπώ παρα πολύ. #vardis #antonisvardis #family #livinglegend

A post shared by Kallisto Vardi (@kallisto_vardi) on Sep 1, 2019 at 11:17pm PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα