Η Κιμ Καρντάσιαν αντιγράφει την Ναόμι Κάμπελ, με αποδείξεις

14:04 15/3/2019 - Πηγή: In.gr

Από τον Mugler μέχρι τον Alaia και τον οίκο Versace, η Κιμ Καρντάσιαν έχει φορέσει πολλά κομμάτια από το αρχείο αρκετών σχεδιαστών τον τελευταίο καιρό. Ποιο είναι το κοινό σε όλα αυτές τις προτιμήσεις; Όλες έχουν ήδη φορεθεί από την Ναόμι Κάμπελ στη δεκαετία του ’90.

Ο λογαριασμός Diet

Prada, δημοφιλής στο Instagram, ξεμπρόστιασε την Κιμ με φωτογραφίες που συγκρίνουν τις δύο εμφανίσεις. Πρόσφατα, φορούσε ένα vintage Versace slip dress στον γάμο του ράπερ Chance the Rapper, την ίδια εμφάνιση δηλαδή που η Ναόμι έκανε πρώτη στην πασαρέλα το 1996.

Ενώ την περασμένη εβδομάδα, η Καρντάσιαν δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram μέσα σε μια σέξι φόρμα λεοπάρδαλης και ένα μπερέ από τον οίκο Alaïa. Αυτή η εμφάνιση ήταν μέρος της συλλογής του 1991 του σχεδιαστή, το οποίο και η Νάομι φορούσε επίσης πρώτη στην πασαρέλα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Diet Prada (@diet_prada) στις 12 Μάρ, 2019 στις 12:41 μμ PDT

Συνεχίζοντας την «κλεψιά» με την vintage σειρά Versace, η Κιμ φορούσε αρκετές εμφανίσεις της δεκαετίας του ’90 από τον ιταλικό οίκο που πρωτοεμφανίστηκαν από τη Ναόμι. Τον Δεκέμβριο, φόρεσε ένα ασημένιο μεταλλικό φόρεμα από τη συλλογή του Versace το 1998 στην πρεμιέρα του The Cher Show στο Broadway. Η Naomi φόρεσε στο παρελθόν το ίδιο στην πασαρέλα του 1998 αλλά και στη σε ένα κόκκινο χαλί το 2015.

Και η ιστορία συνεχίζεται με αυτό το αστραφτερό μίνι φόρεμα που φορέθηκε πάλι και από τις δύο γυναίκες. Η Ναόμι πάλι πρώτη φόρεσε το φόρεμα του οίκου Versace το 1997 και έπειτα η Κιμ φορούσε το ρούχο για να παρακολουθήσει το show του Versace το 2018.

Ρε κορίτσια τι θα γίνει;

Keywords
Τυχαία Θέματα