Η… εξυγίανση ξεφτιλίζει το πρωτάθλημα

21:13 3/12/2018 - Πηγή: In.gr

Ο ΠΑΟΚ έφυγε νικητής από την Λαμία επικρατώντας της τοπικής ομάδας με 1-0, ωστόσο ότι λόγια και να χρησιμοποιήσει κάποιος αδυνατούν να περιγράψουν τα όργια με τις αποφάσεις του διαιτητή, Τσαμούρη. Ο ρέφερι της αναμέτρησης δεν έδωσε το πιο «καραμπινάτο» πέναλτι της χρονιάς σε υψωμένο χέρι του Βιεϊρίνια στο εντέκατο λεπτό της αναμέτρησης, με την… εξυγίανση να δείχνει το χειρότερο της πρόσωπο. Μια απόφαση του Τσαμούρη που περιγράφει την κατάντια του πρωταθλήματος, μια

απόφαση που επέτρεψε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Τι να σχολιάσει κάποιος βλέποντας την φάση του εντέκατου λεπτού; Τι μπορεί να πει για τον Τσαμούρη, ο οποίος είναι στα δύο μέτρα και δεν καταλογίζει το πέναλτι στο υπερ-υψωμένο χέρι του αρχηγού του ΠΑΟΚ. Για ποιο λόγο δεν έδωσε το πέναλτι; Την απάντηση την ξέρει όλη η χώρα αλλά ένα είναι το σίγουρο. Η… εξυγίανση δεν διστάζει να προκαλέσει ακόμα και με τέτοιου είδους αποφάσεις για να πετύχει τον στόχο της. Κι αυτό που πρέπει επίσης να σημειωθεί είναι ότι η Λαμία πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, έχοντας ευκαιρίες και δοκάρι. Κι όμως ο Τσαμούρης με την απόφαση του στο εντέκατο λεπτό της αναμέτρησης, δεν επέτρεψε στην Λαμία να διεκδικήσει τη νίκη.

Τελικά ο δικέφαλος του Βορρά πήρε τη νίκη με το γκολ που σημείωσε ο Βαρέλα στο 54′ αλλά το θέμα είναι φυσικά η απόφαση του διαιτητή που ξεφτιλίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Βλέποντας τα όσα έχουν γίνει και την φετινή περίοδο από τους… εξυγιαντές ένα είναι το συμπέρασμα. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και οι αποφάσεις των διαιτητών προκαλούν. Ακόμα και στα λεπτά των καθυστερήσεων έκανε λάθος ο διαιτητής Τσαμούρης. Το κατάφερε και αυτό, σ’ ένα παιχνίδι που θα μείνει στην ιστορία για την απαράδεκτη απόφαση του στο χέρι του Βιεϊρίνια.

Λαμία: Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Μπαράλες, Μπερτόλιο, Καραμάνος, Δημούτσος, Επστάιν (85′ Μαστούρ), Μπλάζιτς και Ασίγκμπα (68′ Ρόμανιτς).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιερίνια, Κάνιας, Μαουρίσιο, Πέλκας (72′ Ακπομ), Λημνιός , Μπίσεσβαρ (53′ Ουάρντα), Πρίγιοβιτς (65′ Βερνμπλουμ).

Keywords
Τυχαία Θέματα