Η εκ νέου δημιουργία ενός θρυλικού σχεδίου συνεχίζεται

12:03 19/6/2020 - Πηγή: In.gr

Το BIG BOLD hit της Swatch με το ημιδιαφανές λουράκι και την εντελώς διάφανη κάσα που μας αφήνει να δούμε τον τεχνολογικό πυρήνα του ρολογιού, γίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακό με 4 νέα έντονα χρώματα για το καλοκαίρι. Με λεπτομέρειες σε neon

πράσινο, έντονο κίτρινο, fluo πορτοκαλί και φωτεινό γαλάζιο, τα 4 νέα μοντέλα ακτινοβολούν θετικά vibes και ανεβάζουν τη διάθεση με τις χρωματιστές πινελιές τους να αναδεικνύονται πάνω στη διαφάνεια. Τα statement αυτά ρολόγια, με εντυπωσιακή κάσα διαμέτρου 47mm, είναι το must του φετινού καλοκαιριού και ολοκληρώνουν με τον πιο funky τρόπο κάθε BOLD καλοκαιρινό outfit!

Και από τη συλλογή της Swatch δε θα μπορούσε να λείπει και μία αναφορά στον πρώτο μήνα του καλοκαιριού τον Ιούνιο, ο οποίος έχει καθιερωθεί ως μήνας Pride. Όντας από τη γέννησή της ανοιχτή σε ανθρώπους, ταλέντα, κουλτούρες και ιδεολογίες δεν θα μπορούσε να μην συμμετέχει σε αυτή τη γιορτή της αγάπης και της αποδοχής της διαφορετικότητας.

Από τη γέννησή της το 1983, η Swatch ήταν πάντοτε, εντελώς φυσικά και δίχως δεύτερη σκέψη ανοιχτή στη διαφορετικότητα κάθε μορφής και σημασίας.

Ανοιχτή σε ανθρώπους, κουλτούρες, ιδέες, φύλα, ταλέντα, πεποιθήσεις, προσωπικότητες και ιδεολογίες, η Swatch πάντοτε υποστήριζε τη συμμετοχή και την ισότητα, αξίες που εκφράζονται ξεκάθαρα μέσα από τις συνεργασίες της με μέλη της LGBTQ κοινότητας.

Εμπνευσμένη από το διεθνές σύμβολο της αγάπης και της ελπίδας μέσω της σημαίας με τα χρώματα του ουράνιου τόξου, η Swatch διαβεβαιώνει ότι είναι εφικτό να εκφραστεί κανείς μέσα από ένα ρολόι, ανοιχτά και περήφανα. Στη σημαία, κάθε χρώμα του ουράνιου τόξου σημαίνει κάτι διαφορετικό: κόκκινο για τη ζωή, πορτοκαλί για τη θεραπεία, κίτρινο για το φως του ήλιου, πράσινο για τη φύση, μπλε για την αρμονία και βιολετί για το πνεύμα. Το #OPENSUMMER «φοράει» αυτό το έμβλημα της διαφορετικότητας και της ελπίδας, τυπωμένο όχι μόνο στο λουρί αλλά και στο καντράν του.

Είμαστε πάντοτε ανοιχτοί, με όλη τη σημασία της λέξης, και είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για αυτό!

Keywords
Τυχαία Θέματα