Η Μπάρτσα διέλυσε την Ρεάλ στο Μπερναμπέου (3-0)

23:59 27/2/2019 - Πηγή: In.gr

Η Μπαρτσελόνα θριάμβευσε στο Μπερναμπέου απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης, στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ισπανίας και κατάφερε να πάρει την νίκη με 3-0 και παράλληλα την πρόκριση για τον τελικό του Copa del Rey.

Ο Λουίς Σουάρες ήταν εξαιρετικός για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, πετυχαίνοντας δυο γκολ, ενώ ήταν μόνιμη πηγή κινδύνου για την άμυνα της βασίλισσας. Απειλητική σε όλη την

διάρκεια του παιχνιδιού η Ρεαλ, όμως πότε η αναποτελεσματικότητα της, πότε ο Τερ Στεγκέν δεν της επέτρεψαν να σημειώσουν κάποιο τέρμα, για να διεκδικήσει την πρόκριση μέχρι το τέλος.

Η Ρεαλ στην αρχή της αναμέτρησης είχε τα ηνία της αναμέτρησης και κυρίως με τις ενέργειες του Βινίσιους προσπαθούσε να φανεί απειλητική προς στην εστία της Μπαρτσελόνα. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχασε την πρώτη καλή στιγμή του αγώνα στο 19΄. Ωραία κίνηση του 18χρονου άσου που έκανε το σουτ, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Οι μερένχες εξακολουθούσαν να είχαν τον ίδιο ρυθμό, με την Μπαρτσελόνα να μην δείχνει ότι μπορεί να αναπτυχθεί σωστά, και στο 37΄ έχασαν ακόμα μια ευκαιρία για να προηγηθούν στο ματς με τον Μπενζέμα να μην μπορεί από πλεονεκτική θέση να κερδίσει τον Τερ Στέγκεν.

Το δεύτερο μέρος όμως ανήκε στους Καταλανούς με τον Λουίς Σουάρες να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής. Ο διεθνής στράικερ άνοιξε το σκορ στο 50′ με ωραίο πλασέ και στο 69′ η Μπαρτσελόνα έκανε το 2-0 με αυτογκόλ του Βαράν. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 73′ με πέναλτι (αλά Πανένκα) του Σουάρες. Η Μπαρτσελόνα πήρε μια μεγάλη νίκη στην έδρα της Ρεάλ και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα