Η απίστευτη συλλογή παπουτσιών της Σελίν Ντιόν

13:07 12/8/2019 - Πηγή: In.gr

H Σελίν Ντιόν εκτός από επιτυχημένη και ταλαντούχα τραγουδίστρια, είναι γνωστή και για την αδυναμία της σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τη μόδα, το στυλ, ενώ ιδιαίτερα με τα παπούτσια, θα μπορούσε κανείς να υποστηρίξει ότι υπάρχει μια σχέση πάθους .

Η Σελίν για την ακρίβεια καμαρώνει για την προσωπική της συλλογή παπουτσιών η οποία μετρά 10.000 ζευγάρια!

View this post on Instagram

Taking a break during the #LOrealParis shoot… – Celine

xx… ⁣⁣ .⁣⁣ Prendre une pause lors du tournage pour #LOrealParis… – Céline xx…⁣ .⁣ : @dee_termined_girl

A post shared by Céline Dion (@celinedion) on Apr 24, 2019 at 9:05am PDT

View this post on Instagram

F.O.M.O. ⁣⁣ It means Fear of Missing Out, or does it? – Team Celine .⁣⁣ F.O.M.O⁣⁣. Ça signifie Fear of Missing Out, ou pas…. – Team Céline⁣⁣ .⁣⁣ : @dee_termined_girl

A post shared by Céline Dion (@celinedion) on Jun 7, 2019 at 3:59pm PDT

Πως αποθηκεύονται όμως 10.000 παπούτσια; Η Σελίν Ντιον βρήκε τη λύση!

Πραγματοποιώντας μία αξέχαστη εμφάνιση σε επεισόδιο του Carpool Karaoke, στο τηλεοπτικό σόου «The Late Late Show with James Corden», ο παρουσιαστής Τζέιμς Κόρντεν ρώτησε την Σελίν Ντιον για τη φημολογούμενη εμμονή της με τα παπούτσια και αναρωτήθηκε αν γνωρίζει από πόσα ζευγάρια αποτελείται η συλλογή της.

Σε άλλη συνέντευξή της στο WWD, η Σελίν Ντιόν παραδέχθηκε ότι έχει 10.000 ζευγάρια παπούτσια που δεν μπορεί να δώσει, επειδή συνδέεται προσωπικά με το καθένα.

«Δεν μπορώ να δώσω τίποτα, γιατί κάθε ζευγάρι που αγόρασα με έφερε εδώ που είμαι απόψε. Είναι μέρος κάθε βήματος που κάνω και αισθάνομαι συνδεδεμένη με αυτό. Μπορείτε να το αποκαλέσετε τρέλα. Κρατώ τα πάντα, αλλά απλώς συνεχίζω να αγοράζω μεγαλύτερο χώρο για να τα αποθηκεύω» δήλωσε η Σελίν Ντιόν.

Η Σελίν Ντιόν αποκάλυψε επίσης ότι προτού εξασφαλίσει τεράστια αποθήκη για τα παπούτσια της στο Βέγκας, εγκατέστησε μία walk-in ντουλάπα ψηφιακά εξοπλισμένη στο σπίτι της στη Φλόριντα. Τα υποδήματα είναι τακτοποιημένα με βάση το χρώμα και επιλέγονται με το πάτημα μιας σειράς κουμπιών.

Στο Λας Βέγκας αγόρασε μια μεγάλη αποθήκη για να φιλοξενήσει τη συλλογή της, ενώ η ίδια παραδέχεται ότι η αγάπη της για τη μόδα την βοήθησε να αντιμετωπίσει την απώλεια του συζύγου της, Ρενέ Ανζελίλ και ότι η συλλογή της έχει αυξηθεί από τότε.

View this post on Instagram

The lady in red… – Team Celine⁣ .⁣ La dame en rouge… – Team Céline⁣ .⁣ Styled by: @p.e.p.e.munoz and @sydneylopez⁣ .⁣ : @dee_termined_girl

A post shared by Céline Dion (@celinedion) on Jul 3, 2019 at 5:57am PDT

View this post on Instagram

Channeling the inner goddess in all of us – Team Celine ⁣⁣ .⁣⁣ Assumer la déesse intérieure en chacune de nous – Team Céline⁣⁣ .⁣⁣ Styled by: @p.e.p.e.munoz and @sydneylopez⁣⁣ .⁣⁣ : @dee_termined_girl⁣

A post shared by Céline Dion (@celinedion) on Jul 2, 2019 at 9:32am PDT

View this post on Instagram

Still thinking about Paris… HiltonTeam Céline . On pense encore à Paris… HiltonTeam Céline . . . Styled by @p.e.p.e.munoz and @sydneylopez : @Dee_termined_girl #FBF

A post shared by Céline Dion (@celinedion) on Jul 19, 2019 at 6:10am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα