Η Άννα Παναγιωταρέα στην εκπομπή One Talk Weekend

09:01 2/6/2019 - Πηγή: In.gr

Καλεσμένη στην εκπομπή One Talk Weekend βρέθηκε η γνωστή δημοσιογράφος Άννα Παναγιωταρέα.

Σε μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης με την Αθηναΐδα Νέγκα, η κ. Παναγιωταρέα μίλησε μεταξύ άλλων, για την πορεία της στο χώρο της δημοσιογραφίας, αλλά και για όσα της μπορεί να της έχουν λείψει, ενώ εξέφρασε την άποψή της για τον τρόπο που διαμορφώνεται το σύγχρονο τηλεοπτικό τοπίο στην Ελλάδα.

Η Άννα Παναγιωταρέα, μίλησε για τις προκλήσεις που κλήθηκε να αντιμετωπίσει

στην επαγγελματική αρένα, εξομολογήθηκε ότι στάθηκε τυχερή στο ξεκίνημα της καριέρας της, ενώ αναγνώρισε την έλλειψη αμιγώς δημοσιογραφικών εκπομπών που χαρακτηρίζονται από αμεσότητα και συζήτηση και την έλλειψη εκτενών ρεπορτάζ στα δημοσιογραφικά siteς, ως τα «μελανά» σημεία του χώρου στις μέρες μας.

Στις δηλώσεις της η κ. Παναγιωταρέα, υπογράμμισε ακόμα πως η Ελλάδα μετά από μια βαθιά κρίση σε όλα τα επίπεδα, πρέπει να βρει τρόπους να σταθεί στα πόδια της, τονίζοντας το ρόλο της Παιδείας, των επενδύσεων, της δημιουργίας καλύτερων θέσεων εργασίας, αλλά και της προσωπικής προσπάθειας των Ελλήνων, καθώς όπως παρατήρησε, ενώ τα πράγματα τρέχουν στην Ευρώπη, στη χώρα μας έχουμε μείνει πολύ πίσω και παρακολουθούμε τις εξελίξεις ως απλοί θεατές.

Πηγή: onetv.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα