Η άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού στη Σεβίλλη

16:06 28/11/2018 - Πηγή: In.gr

Στη Σεβίλλη βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα η αποστολή του Ολυμπιακού. Οι Ερυθρόλευκοι προσγειώθηκαν στην πόλη όπου θα δώσουν ένα από τα πιο κρίσιμα φετινά τους ευρωπαϊκά παιχνίδια, κόντρα στη Μπέτις, στην προσπάθειά τους να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League, αφήνοντας εκτός, είτε τους Ανδαλουσιανούς είτε τη Μίλαν.

Οι Ερυθρόλευκοι μετέβησαν στο ξενοδοχείο τους

για να γευματίσουν οι παίκτες και να ξεκουραστούν και το απόγευμα (20:00), θα προπονηθούν για πρώτη φορά στο γήπεδο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν», όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση με τους «βερδιμπλάνκος» του Κίκε Σετιέν.

Νωρίτερα, (19:15), ο Πέδρο Μαρτίνς και ένας ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού θα μιλήσουν στη συνέντευξη Τύπου. Υπενθυμίζουμε ότι το αυριανό παιχνίδι, για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 19:55 (Cosmote Sport 2).

Στην αποστολή του Ολυμπιακού μετέχουν οι: Γιαννιώτης, Σα, Χουτεσιώτης, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Κούτρης, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Φετφατζίδης, Γκιγιέρμε, Ναουέλ, Βρουσάι, Ποντένσε.

Καλησπέρα Σεβίλλη, προσγειωθήκαμε! / Hello Seville, we have just landed! / Buenas tardes Sevilla #olympiacos #BETOLY #UEL #Seville #Replay #replay4olympiacos #replay_greece @REPLAY pic.twitter.com/jjftdD93P0

Olympiacos FC (@olympiacos_org) November 28, 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα