Η Choupette αποχαιρετά τον Καρλ Λάγκερφελντ με μια συγκινητική ανάρτηση

13:35 21/2/2019 - Πηγή: In.gr

Η αγαπημένη γάτα του Καρλ Λάγκερφελντ, Choupette, αποχαιρέτησε τον «μπαμπάκα» της ποζάροντας με ένα μαύρο πέπλο σε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.

Στην συγκινητική ανάρτησή της στο Instagram, η Choupette δηλώνει συντετριμμένη μετά το θάνατο του Καρλ Λάγκερφελντ, ενώ δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την συμπαράσταση που της έχει δείξει.

View
this post on Instagram

Thank you everyone for your words of condolence. With a once cold but now simply broken heart, I am going into mourning. I pray that your kind words and well-wishes will help me to put my best paw forward in my future without Daddy @KarlLagerfeld & as my own woman.

A post shared by Choupette Lagerfeld (@choupettesdiary) on Feb 20, 2019 at 3:28pm PST

Ο Καρλ και η Choupette

Η Choupette δεν είναι μια απλή γάτα. Πρόκειται για την απόλυτη star με δικό της λογαριασμό στο Instagram και δική της περιουσία, καθώς η εμπορική της δραστηριότητα της απέφερε πολλά κέρδη. Ο Λάγκερφελντ εμπνεύστηκε από την Choupette και σχεδίασε ολόκληρες σειρές προϊόντων για τον οίκο Chanel. Ενδεικτικά, ένα άρωμα που κυκλοφόρησε με την φωτογραφία της γάτας, κόστιζε 250 δολάρια.

View this post on Instagram

“Currently, (Daddy) Lagerfeld seems happiest in the company of his six-year-old, white-coated Birman cat, Choupette, a “divine,” pampered creature whom the designer wishes, he has said, he could marry.” – @vfvanities Read the full @vanityfair article via #vfvanities bio link dahhhlings!

A post shared by Choupette Lagerfeld (@choupettesdiary) on Mar 7, 2018 at 8:32pm PST

Κληρονόμος του Καρλ Λάγκερφελντ η Choupette;

Μετά τον θάνατο του Καρλ Λάγκερφελντ, η Choupette μπορεί να γίνει ακόμη πιο πλούσια και να γίνει, ίσως, η πιο ευκατάστατη γάτα του πλανήτη. Άλλωστε ο ίδιος ο σχεδιαστής είχε δηλώσει πως η λευκή όμορφη γάτα βρίσκεται στη διαθήκη του.

Και κάπως έτσι η Choupette, διεκδικεί το δικό της μερίδιο στην κληρονομιά που άφησε πίσω του ο Καρλ Λάγκερφελντ…

View this post on Instagram

Waiting for @welovecoco to drop at @ultabeauty like… #welovecoco #ilovecoco

A post shared by Choupette Lagerfeld (@choupettesdiary) on Apr 12, 2018 at 6:08pm PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα