Η Airbnb νοικιάζει το πιο διάσημο «αληθινό» κουκλόσπιτο

08:02 27/10/2019 - Πηγή: In.gr

Η Barbie κλείνει φέτος τα 60 της και η εταιρεία βραχυχρόνιας μίσθωσης ακινήτων Airbnb, σκέφτηκε να γιορτάσει τα γενέθλιά της προσφέροντας την απόλυτη «κουκλίστικη» εμπειρία.

Συγκεκριμένα η Airbnb προσφέρει διαμονή σε αντίγραφο της βίλας της διάσημης κούκλας στο Μαλιμπού, και μάλιστα σε αρκετά προσιτή τιμή, για τους ενδιαφερόμενους που θέλουν να ζήσουν.. « in a Barbie world».

Η Airbnb, έτσι

με αφορμή την επέτειο 60 χρόνων της Barbie, θα δώσει την ευκαιρία σε έναν θαυμαστή της να ενοικιάσει το σπίτι για μια διήμερη διανυκτέρευση από σήμερα (Κυριακή 27) μέχρι την Τρίτη 29 Οκτωβρίου, για μόλις 60 δολάρια την βραδιά, με δωμάτιο για τον ίδιο και τρία ακόμη άτομα.

View this post on Instagram

The Barbie Malibu Dreamhouse–Only on Airbnb. A one time, two night stay. Booking opens October 23 at 11 am PDT. When you belong anywhere, you can be anything. Tap the link in our bio for details.

A post shared by Airbnb (@airbnb) on Oct 17, 2019 at 6:09am PDT

Η συγκεκριμένη βίλα είναι πανομοιώτυπη με εκείνη που «ζει» η Barbie εδώ και 60 χρόνια. Βρίσκεται μάλιστα στην καρδιά του Μαλιμπού και θέα τον Ειρηνικό Ωκεανό.

Περιλαμβάνει δύο κρεβατοκάμερες, δύο μπάνια, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, γήπεδο, μικρή κινηματογραφική αίθουσα, χώρο διαλογισμό πισίνα και πολλά άλλα.

Ωστόσο το πιο ελκυστικό ίσως μέρος του σπιτιού είναι το δωμάτιο – ντουλάπα, που διαθέτει μια τεράστια γκαρνταρόμπα από κανονικών διαστάσεων ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ της Barbie.

Δημοσιεύτηκε από Airbnb στις Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019

Στην ενοικίαση συμπεριλαμβάνεται και ένα πακέτο από διάφορες δραστηριότητες, όπως περιποίηση μαλλιών από την hairstylist των διασήμων Jen Atkin και μαθήματα ξιφασκίας από την Ολυμπιονίκη Ibtihaj Muhammad.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο κι ετοιμάστε βαλίτσες:
Keywords
Τυχαία Θέματα