Γιουβέντους-Σασουόλο 2-2

17:01 1/12/2019 - Πηγή: In.gr

Μεγάλη γκέλα για τη Γιουβέντους!

Η «Βέκια Σινιόρα» έφερε εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στη Σασουόλο για την 14η αγωνιστική της Serie A με σκορ 2-2 και αυτό ενδέχεται να επιφέρει αλλαγές στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ : Η περιέργεια του τετ α τετ και η πρώτη ήττα του ΠΑΟΚ

Η Γιουβέντους προηγήθηκε με δυνατό μακρινό σουτ του Μπονούτσι στο 21′, ωστόσο στο 23′ ήρθε η ισοφάριση από την ομάδα του Γιώργου Κυριακόπουλου (ο Έλληνας αμυντικός

αγωνίστηκε βασικός και σε όλο το ματς), χάρη σε τέρμα του Μπογκά ο οποίος «έσκαψε» τον Μπουφόν και βρήκε στόχο.

Η ολική ανατροπή από τη Σασουόλο έγινε στο 47′, όταν ο Ματάις Ντε Λιχτ έκανε λάθος απομάκρυνση, ο Καπούτο έκανε ένα ασθενές σουτ και ο Μπουφόν αντέδρασε λανθασμένα, για το 1-2.

Ο Ντιμπάλα κέρδισε πέναλτι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο το εκτέλεσε σωστά για το τελικό 2-2 στο 68′. Αυτό το αποτέλεσμα μπορεί να επιφέρει αλλαγές στην κορυφή της Serie A, καθώς αν η Ίντερ επικρατήσει της Σπαλ σε λίγη ώρα (16:00) στο «Τζουζέπε Μεάτσα», τότε θα περάσει στην πρώτη θέση με 37 βαθμούς. Η Γιουβέντους έχει 36.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Μπονούτσι, Σάντρο, Ντε Λιχτ, Κουαδράδο Τσαν (54’ Ματουϊντί), Μπεντανκούρ, Πιάνιτς, Μπερναρντέσκι (53’ Ντιμπάλα), Ρονάλντο, Ιγκουαΐν (81’ Ράμσεϊ)

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Τουράτι, Τολιαν, Μαρλόν, Μανιανέλι, Ρομάνια, Κυριακόπουλος, Μπογκά (90’ Πελούζο), Ντζούρισιτς (72’ Μίλντιρ), Λοκατέλι, Τραορέ (62’ Ντάνκαν), Καπούτο

Keywords
Τυχαία Θέματα