Γιώργος Αγγελόπουλος: Μόλις αποκαλύφθηκε η κρυφή σχέση του «Ντάνου»

12:09 16/11/2019 - Πηγή: In.gr

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος,  ο γνωστός τηλεοπτικός «Ντάνος» κρατά καλά κρυμμένη την προσωπική του ζωή και η μόνη σχέση που δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ αλλά ακούστηκε ήταν εκείνη με την Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Έλα όμως που ο Ντάνος είχε ένα κρυφό φλερτ και μάλιστα με παίκτρια γνωστού ριάλιτι μόδας που γνωρίζουμε πολύ καλά, μιας και ήταν μέλος της περσινής τριάδας της φωτιάς.

Η

αποκάλυψη ήρθε από τα χείλη της Μέγκι Ντρίο, η οποία πρόδωσε το μυστικό της πάλαι ποτέ κολλητής της Εύης Ιωαννίδου και πρόδωσε το μυστικό της φίλης της στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής.

Η Μέγκι τόνισε πως Ντάνος και Εύη είχαν φλερτ και έβγαιναν και αποκάλυψε πως εξαιτίας του φλερτ είχε γίνει πρόταση στην Ιωαννίδου να συμμετάσχει στον Εζέλ.

View this post on Instagram

The older I get the more I understand it’s ok to live a life others don’t understand. @panosgi @puma @selectbyayce @sportswind_gr @invueyewear #danoslife • • • • • @official_danos_ga #Giwrgos#Aggelopoulos#Ntanos#Survivor#Winner#King#NtanosFans#OfficialFanPage#Ntanaros#ntanakia#daners#danators#teamdanos#teamaggelopoulos #DanakiaFamily#ριξτελιγοποντικι#danoslife

A post shared by ɢɪᴏʀɢᴏs ᴀɢɢᴇʟᴏᴘᴏᴜʟᴏs ғᴀɴs ® (@ntanosfansofficial) on Oct 31, 2019 at 8:39am PDT

View this post on Instagram

A post shared by Greek (@eviioannidou_official) on Nov 14, 2019 at 5:15am PST

Η Εύη Ιωαννίδου απάντησε δημόσια: Υπήρξε ζευγάρι με τον Ντάνο;

Γιώργος Αγγελόπουλος, Εύη Ιωαννίδου και στη μέση η Μέγκι Ντρίο. Ή μήπως Μέγκι Ντρίο, Εύη Ιωαννίδου και στη μέση ο Ντάνος;

Μια φράση που είπε η Μέγκι στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου έχει ανάψει φωτιές!

«Ποιος της έκανε πρόταση για το Εζέλ; Ο ίδιος ο Ντάνος; Γιατί ξέρω ότι παλιά έβγαιναν κιόλας ο Ντάνος και η Εύη», είπε η Μέγκι Ντρίο και έγινε χαμός!

View this post on Instagram

Backstage @nikitamhaisalkar @fdciofficial Campaign ss20 Mua @srishtianandmakeup

A post shared by Greek (@eviioannidou_official) on Oct 24, 2019 at 6:45am PDT

View this post on Instagram

The power of being yourself.. Campaign ss20 for @payaljaindesign New Coll. Creative director @gautamkalraindia Agency @anokhitalents Click @raju.raman

A post shared by Greek (@eviioannidou_official) on Nov 5, 2019 at 4:19am PST

Την πόρτα του Νίκου Μουτσινά άνοιξε το ίδιο απόγευμα η Εύη Ιωαννίδου, κάθισε απέναντί του και απάντησε:

«Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι πολύ καλός μου φίλος, γυρίσαμε και το βίντεο κλιπ για τη Γενοκτονία των Ποντίων στην Τραπεζούντα, οπότε δεν έχω να απαντήσω κάτι πάνω σε αυτό.

Είναι πολύ καλός μου φίλος και βάζω μία τελεία».

Υπενθυμίζουμε πάντως πως ο  Γιώργος Αγγελόπουλος και η η Εύη Ιωαννίδου συνεργάστηκαν στο video clip του γνωστού τραγουδιστή, Κώστα Αγέρη, τα γυρίσματα του οποίου πραγματοποιήθηκαν τον περασμένο Απρίλιο στην Τουρκία.

Keywords
Τυχαία Θέματα