«Γίνε μέλος του Ερασιτέχνη ΠΑΟ, πάρε διαρκείας στην ΠΑΕ και δες δωρεάν αγώνες»

14:38 30/5/2019 - Πηγή: In.gr

Ο τρόπος ενίσχυσης του Ερασιτέχνη συμφωνήθηκε στο ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και είναι αλήθεια ότι οι αποφάσεις που ελήφθησαν είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσες και σας τις αποκαλύπτουμε.

Δικαίωμα να πάρει κάποιος διαρκείας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τα παιχνίδια ποδοσφαίρου (λογικά το ίδιο θα συμβεί και για την ΚΑΕ), θα έχει μόνο όποιος εγγραφεί στον Ερασιτέχνη!

Είναι

υποχρεωτική η εγγραφή για να πάρει διαρκείας. Θα δίνει συνδρομή 50 ευρώ και τότε με την κάρτα μέλους θα απευθύνεται στην ΠΑΕ για να πάρει και το διαρκείας σε όποια θύρα επιθυμεί. Αν δεν γραφτεί κάποιος στον Ερασιτέχνη, δεν θα μπορεί να πάρει διαρκείας. Απλά τα πράγματα.

Όποιος δεν επιθυμεί να πάρει διαρκείας και θέλει να πάει σε ένα μεμονωμένο παιχνίδι, τότε θα πρέπει εκτός από τη τιμή του απλού εισιτηρίου, να πληρώσει συνδρομή 10 ευρώ για να βγει η κάρτα φιλάθλου.

Αυτό το ποσό θα πηγαίνει στον Ερασιτέχνη και θα καταβάλλεται ΜΙΑ ΦΟΡΑ. Αν δηλαδή πάει κάποιος σε πέντε ματς δεν θα δίνει και στα πέντε για παράδειγμα 20+10 ευρώ. Μία φορά θα δώσει τα δέκα ευρώ και με την κάρτα φιλάθλου θα μπορεί να πάρει ξανά απλό εισιτήριο.

Δωρεάν!

Μία ακόμα σημαντική απόφαση που πάρθηκε, είναι ότι όποιος γραφτεί στον Ερασιτέχνη με το 50ευρω και πάρει διαρκείας, τότε με αυτό δεν θα βλέπει μόνο ματς του ποδοσφαίρου. Με την ίδια κάρτα θα έχει το δικαίωμα να δει ματς των τμημάτων του Ερασιτέχνη. Βόλεϊ (λογικά και των ανδρών) γυναικών, μπάσκετ γυναικών, πόλο κι όποιο άλλο τμήμα υπάρχει. Σαφώς ένα ισχυρό κίνητρο, ώστε να ισχυροποιηθεί ο Ερασιτέχνης και οικονομικά και οπαδικά, αν το προτιμάει κάποιος.

Μισό εκατ.

Με τις εγγραφές των 50 ευρώ στον Ερασιτέχνη κι ανάλογα με τα διαρκείας που θα διατεθούν από ΠΑΕ και ΚΑΕ, υπολογίζεται το έσοδο ή για την ακρίβεια, προσδοκούν όλοι στην παναθηναϊκή οικογένεια, σε έσοδα τουλάχιστον μισού εκατ. ευρώ.

Να διατεθούν δηλαδή από 5.000 διαρκείας σε ΠΑΕ και ΚΑΕ. Απόλυτα λογική προσδοκία. Χώρια τα 10ευρα… Έτσι και πιο γρήγορα θα εξυγιανθεί ο Αθλητικός Όμιλος και πιο ανταγωνιστικός θα γίνει. Σχετικές ανακοινώσεις, πάντως, θα βγουν όταν είναι έτοιμα και τα διαρκείας.

Να σημειώσουμε επίσης, έπειτα κι από τη διεξαγωγή του ΔΣ το πρωί της Πέμπτης, ότι δεν υπάρχει κάποια άλλη ένδειξη περί νέας μετακόμισης της ποδοσφαιρικής ομάδας. Ο Παναθηναϊκός εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και τη νέα περίοδο θα παίζει στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα