Γιάννης Σερβετάς: Το απίστευτο περιστατικό στην κηδεία του πατέρα του

18:00 27/4/2020 - Πηγή: In.gr

Καλεσμένος στο πρώτο coronavirus edition επεισόδιο του Κωστή Ζαφειράκη, ήταν ο Γιάννης Σερβετάς και αφηγήθηκε ένα πραγματικά απίθανο περιστατικό.

View this post on Instagram

6 παραστάσεις «βαλίτσα και παύλα» τέλος. Θα σας ειδοποιήσουμε για τη συνέχεια. Κάπου θα τα πούμε από κοντά. Καλή εβδομάδα φίλοι μου. ΥΓ.: Με Baroness από τα 4all και αστραφτερό Δέλιο είμαι έτοιμος για όλα ΥΓ.1: μπαλόνι είναι αυτό στον ώμο μου ! #servetasgiannis #valitsakaipavla #imagine897 #4all_4coffee_official

A post shared

by Servetas Giannis (@servetasgiannis) on Jan 26, 2020 at 11:54pm PST

Το περιστατικό στην κηδεία

«Το πατρικό μου είναι στο κέντρο της πόλης και είναι η κηδεία του πατέρα μου. Είμαι ντυμένος με κοστούμι όπως πρέπει για να ξεπροβοδίσω τον πατέρα μου κι ενώ είμαι στην Τσιμισκή σταματάνε τέσσερις με φωτογραφικές μηχανές από άλλη πόλη και λένε: “Ααα! Ο Σερβετάς! Να βγάλουμε μια φωτογραφία. Σε εκείνο το επεισόδιο είχαμε ξετρελαθει. Εγώ είμαι μες στην κηδεία και σκέφτομαι, χαμογελάω και λέω ότι αν ήταν ο πατέρας μου εδώ θα είχαμε πεθάνει στα γέλια», περιγράφει αρχικά.

Για να συμπληρώσει: «Βγάλαμε τις φωτογραφίες και χάρηκα που έφυγαν προτού καταλάβουν σε τι αμήχανη στιγμή είχαν έρθει και πώς το είχαν κάνει».

Δείτε το εδώ
Keywords
Τυχαία Θέματα