Γ. Τζιάλας στο One Channel: Να συνεχίσουμε τη στρατηγική της διεύρυνσης της τουριστικής περιόδου

08:08 5/8/2019 - Πηγή: In.gr

Καλεσμένος στην εκπομπή One Direct Weekend, βρέθηκε ο τέως Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Τουρισμού, Γιώργος Τζιάλας, όπου μίλησε για τη στρατηγική διεύρυνσης της τουριστικής περιόδου και τις προτεραιότητες που πρέπει να θέσει το υπουργείο Τουρισμού.

«Ο τουρισμός είναι εθνική υπόθεση και πρέπει να ενώνει όλους του Έλληνες», δήλωσε ο κ. Τζιάλας και τόνισε πως αυτός πρέπει να είναι και ο στόχος. Μίλησε για τον νέο Γ.Γ., κ. Λούλη, αλλά και τη νέα

πρόεδρο του ΕΟΤ, κα. Γκερέκου, σημειώνοντας πως η εξωστρέφειά της θα φανεί πολύ χρήσιμη στον τομέα του τουρισμού. «Είναι μια περίοδος φέτος στην οποία έχουμε κάποια διόρθωση και θα πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι για την πορεία του τουρισμού τα επόμενα χρόνια», δήλωσε ο κ. Τζιάλας, «αρκεί να έχουμε ένα σχέδιο», συμπλήρωσε.

Μίλησε εκτενώς για τη στρατηγική που έχει υιοθετήσει η κυβέρνηση για τον τουρισμό, με τη διεύρυνση του χρονικού ορίζοντα της τουριστικής περιόδου σε 365 μέρες και τα θεματικά τουριστικά προϊόντα, τα οποία θα αυξήσουν τις επενδύσεις έτσι ώστε να ο αριθμός των τουριστών να αυξηθεί. Τέλος, επεσήμανε τις προτεραιότητες που πρέπει να θέσει το υπουργείο Τουρισμού και αυτές είναι η διεκδίκηση παραπάνω πόρων στο νέο ΕΣΠΑ 2021 – 2027, που σχεδιάζεται τώρα στις Βρυξέλλες και η συνέχιση της καλής δουλειάς και συνεργασίας με τους διεθνείς οργανισμούς.

Πηγή: onetv.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα