«Φρένο από Κριστιάνο στη συμφωνία Γιουβέντους – Ποτσετίνο»

21:41 18/7/2020 - Πηγή: In.gr

Μετά από τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα της Γιουβέντους, η θέση του Μαουρίτσιο Σάρι στον πάγκο της «βέκια σινιόρα» είναι ιδιαίτερα επισφαλής. Μάλιστα η διοίκηση της ομάδας φαίνεται να έχει ξεκαθαρίσει πως ο Ιταλός τεχνικός θα παραμείνει στο Τορίνο μόνο αν κατακτήσει το Champions League.

Όπως αναφέρει το ισπανικό περιοδικό «Don Balon», το πρώτο όνομα που εξετάζεται για τη θέση του αντικαταστάτη του 61χρονου είναι αυτό του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. Βέβαια υπάρχουν μέχρι στιγμής δύο εμπόδια για

να ολοκληρωθεί η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Το πρώτο αφορά τις απολαβές του Αργεντινού τεχνικού, καθώς στην Τότεναμ εισέπραττε 9,3 εκατομμύρια ευρώ σε αντίθεση με τον Σάρι που έπαιρνε 5,5 εκατομμύρια.

Το δεύτερο «αγκάθι» που φαίνεται να είναι και μεγαλύτερο είναι το γεγονός πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο δείχνει να μην επιθυμεί συνεργασία με τον 48χρονο προπονητή.

Το δημοσίευμα γράφει χαρακτηριστικά: «Ο Πορτογάλος θεωρεί καλό προπονητή τον Ποτσετίνο αλλά ταυτόχρονα πιστεύει ότι στερείται του DNA του νικητή το οποίο έχει ανάγκη η Γιουβέντους. Ο άσος από την Μαδέιρα ξέρει πως η καριέρα του πλησιάζει στο τέλος της και δεν θέλει να παίζει απλά καλά χωρίς να κερδίζει τίτλους, κάτι που ο Ποτσετίνο δεν έχει κάνει ως τώρα.

Η Γιουβέντους βρίσκεται μπροστά σε μία μεγάλη απόφαση: να συνεχίσει με τον Σάρι, που δεν έχει πείσει, αλλά να κρατήσει έτσι τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ή να αντικαταστήσει τον Ιταλό με τον Ποτσετίνο, με τον κίνδυνο όμως να νευριάσει ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους και να ζητήσει να φύγει από τη στιγμή που δεν θα έχει εισακουστεί η επιθυμία του αναφορικά με το πρόσωπο του νέου προπονητή.

Όλα θα εξαρτηθούν από το τί θα γίνει στις τελευταίες αγωνιστικές της φετινής Serie A και από τη ρεβάνς της 7ης Αυγούστου με την Λιόν».

Keywords
Τυχαία Θέματα