Εξελίξεις με Γκούτι στον Άρη

11:01 10/9/2019 - Πηγή: In.gr

Ο Άρης συνεχίζει τις επαφές του με τον Γκούτι, προκειμένου να τον πείσει να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Θεσσαλονίκης και να αντικαταστήσει τον Σάββα Παντελίδη.

Ο Άγγελος Χαριστέας βρέθηκε την Κυριακή (8/9) στη Μαδρίτη και είχε συνάντηση με τον Γκούτι για να μιλήσουν για την πιθανότητα συνεργασίας. Πλέον ο τεχνικός διευθυντής του Άρη επέστρεψε στην Ελλάδα

χωρίς να προκύψει κάποιο οριστικό αποτέλεσμα στις συζητήσεις τους, ενώ θα έχουν νέα επικοινωνία και σήμερα με τον Ισπανό να είναι αρκετά πιθανό να δώσει την τελική του απάντηση

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο πρώτος στόχος του Άτη για προπονητής, όμως οι κίτρινοι έχουν και εναλλακτικό πλάνο σε περίπτωση που δεν προχωρήσει του Γκούτι. Στο τραπέζι παραμένει ο Φερνάντο Ιέρο, αλλά και ακόμα δύο προπονητές, με τους οποίους επίσης υπάρχουν επαφές.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γκούτι ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα ένα χρόνο μετά το αντίο του από τη δράση (2013), από τα τμήματα υποδομής της ομάδας της Μαδρίτης. Το 2018 ανέλαβε βοηθός του πρώην προπονητή της Μπεσίκτας, Σενολ Γκιουνές, ενώ πλέον είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα