Έξαλλος ο Έκτορας Μποτρίνι: Άι σιχτίρ μάγειρες της σακούλας

16:06 13/7/2019 - Πηγή: In.gr

Λάβρος εμφανίστηκε ο γνωστός σεφ Έκτορας Μποτρίνι κατά των «γκουρμέ» συναδέλφων του, δηλώνοντας ιδιαίτερα ενοχλημένος από κάποιους οι οποίοι όπως υποστήριξε συστήνονται ως μάγειρες και προσπαθούν να το «παίξουν» σεφ.

Συγκεκριμένα, ο Έκτορας Μποτρίνι έκανε μία δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και σε ένα διαδικτυακό ξέσπασμα έγραψε:

«Φτάνει

πια! Βαρέθηκα τα άνοστα φαγιά των τάχα μου δήθεν «σεφ» που δεν έχουν ούτε τη μαγειρική παιδεία ούτε την αισθητική να πάψουν να φορτώνουν τα πιάτα τους με ό,τι κατεβάσει η γκλάβα τους! Όχι ρε το μπαλσάμικο δεν έχει θέση στη χωριάτικη, ούτε μπορείτε να συνδυάσετε το λάδι τρούφας με τον αχινό! Και φτάνει πια τόσο μέλι, τόσο πετιμέζι και τόση κινόα!

Το αβοκάντο και το φουαγκρά δεν θα σας κάνουν γκουρμέδες, αφήστε τον κόσμο να νιώσει το κυρίαρχο θέμα του πιάτου σας και μην το φορτώνετε περιττές σαχλαμάρες! Όχι ρε, η ζάχαρη δεν πάει παντού! Άι σιχτιρ! Παιδάκια της miliupa και μάγειρες της σακούλας!..»

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Έκτορα Μποτρίνι στο Instagram:

View this post on Instagram

Φτάνει πια! Βαρέθηκα τα άνοστα φαγιά των τάχα μου δήθεν «σεφ» που δεν έχουν ούτε τη μαγειρική παιδεία ούτε την αισθητική να πάψουν να φορτώνουν τα πιάτα τους με ό,τι κατεβάσει η γκλάβα τους! Όχι ρε το μπαλσάμικο δεν έχει θέση στη χωριάτικη, ούτε μπορείτε να συνδυάσετε το λάδι τρούφας με τον αχινό! Και φτάνει πια τόσο μέλι, τόσο πετιμέζι και τόση κινόα! Το αβοκάντο και το φουαγκρά δεν θα σας κάνουν γκουρμέδες, αφήστε τον κόσμο να νιώσει το κυρίαρχο θέμα του πιάτου σας και μην το φορτώνετε περιττές σαχλαμάρες! Όχι ρε, η ζάχαρη δεν πάει παντού! Άι σιχτιρ! Παιδάκια της miliupa και μάγειρες της σακούλας!..

A post shared by Ettore Botrini (@ektorasbotrini.official) on Jul 12, 2019 at 9:13am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα