Έβερτον: Αναλαμβάνει ο Αντσελότι

13:15 19/12/2019 - Πηγή: In.gr

Ο ιδιοκτήτης της Έβερτον πιστεύει ότι στον Κάρλο Αντσελότι βρήκε τον άνθρωπο που θα βγάλει την ομάδα του από τη σκιά της Λίβερπουλ.

Ο Μοσίρι έχει ένα μακρόπνοο πλάνο για να βγάλει την Έβερτον από τη σκιά της Λίβερπουλ και έψαχνε τον άνθρωπο που θα το υλοποιήσει. Στο πρόσωπο του 60χρονου Καρλέτο, ο Μοσίρι θεωρεί ότι έκανε την κατάλληλη επιλογή και για αυτό δέχτηκε να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του.

Όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ, ο Αντσελότι έχει εξασφαλίσει

λόγο στις μεταγραφές και στις πωλήσεις, ενώ ο ιδιοκτήτης δεσμεύτηκε ότι θα ξοδέψει πολλά χρήματα για την ενίσχυση του ρόστερ.

Το συμβόλαιο του Αντσελότι στο Γκούντισον Παρκ θα είναι «βασιλικό». Ο Ιταλός θα αμείβεται με 11,5 εκατομμύρια λίρες ετησίως και υπέγραψε για 4,5 χρόνια. Πρακτικά, η συνολική αμοιβή του θα αγγίξει τα 50 εκατομμύρια λίρες…

Πάντως, ο Αντσελότι δεν θα κοουτσάρει την Έβερτον αυτό το Σάββατο εναντίον της Άρσεναλ στο Γκούντισον Παρκ, αλλά θα δει το ματς από την εξέδρα. Ο Αντσελότι θα κάτσει στον πάγκο για πρώτη φορά τα Χριστούγεννα, εναντίον της Μπάρνλεϊ. Οπότε, ο Ντάνκαν Φέργκιουσον θα προπονήσει για άλλη μία τελευταία φορά την Έβερτον.

Keywords
Τυχαία Θέματα