Ευ. Βενιζέλος: Πολιτικός αυτοχειριασμός της Γεννηματά η απομάκρυνσή μου

21:22 3/6/2019 - Πηγή: In.gr

Επιλογή αυτοχειριασμού της παράταξης και χορηγία της αυτοδυναμίας της ΝΔ χαρακτήρισε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος την απόφαση της προέδρου του ΚΙΝΑΛ Φώφης Γεννηματά να τον εξωθήσει εκτός Κινήματος.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος

έκανε λόγο για προσωπική σκοπιμότητα της προέδρου του ΚΙΝΑΛ να τον θέσει εκτός παράταξης.

Σε ερώτηση σχετικά με το μέλλον του, απάντησε ότι δεν υπάρχει η ΝΔ στον ορίζοντά του, ενώ ζήτησε να μην εμπλέκεται στη συζήτηση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος εξήγησε ότι το ζήτημα που προέκυψε κατά τη συνάντηση που είχε με την Φώφη Γεννηματά δεν ήταν η 1η θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας, όπως αναφέρθηκε, αλλά το γεγονός ότι τού ξεκαθάρισε ότι η δική του παρουσία στο Κίνημα δεν εκπέμπει το μήνυμα που επιθυμεί η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Το μήνυμα που εστάλη εκείνη την ημέρα δεν είναι το εάν ο Γιώργος Καμίνης τέθηκε επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, αλλά το γεγονός ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν είναι πλέον στο ΚΙΝΑΛ, ανέφερε. Σύμφωνα με τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, η Φώφη Γεννηματά τού είπε ότι μεταξύ τους υπάρχει διαφωνία στρατηγικής και πως ξεκαθάρισε ότι δεν επιθυμεί την παρουσία του στο ΚΙΝΑΛ.

Πηγή: onetv

Keywords
Τυχαία Θέματα