Έρρικα Πρεζεράκου: Πως σχολιάζει τις ίντριγκες στο σόου που συμμετέχει

13:46 28/6/2020 - Πηγή: In.gr

Η Έρρικα Πρεζεράκου είναι έτοιμη για τελικό!

View this post on Instagram

Κανείς δεν μπορεί να μας στήσει στο τοιχο παρα μονο ο ιδιος μας ο εαυτος., Σας ειπα σημερα ποσο πολύ σας αγαπω ?

A post shared by Errica Prezerakou (@errika_prezerakou) on Jun 17, 2020 at 8:47am PDT

View this post on Instagram

Η γλώσσα του σώματος υποδηλώνει πολλα αρκεί να

ξερεις να τα ερμηνεύσεις . Πχ . Σε αυτη την φωτογραφιά εχω το χέρι στην μεση που υποδηλώνει δύναμη και ίσως λιγο «θα σου δείξω εγω» . . Μια περιπτωση ειναι τα εχω βαλει με το φωτογράφο που ηθελε να κολυμπήσω χωρις μπρατσάκια .. η οτι κοιτάω έντονα αυτον στο τραπέζι που τρώει απο το πιάτο μου.. μπορείτε να σκεφτείτε όμως τι αλλο μπορει να εχει συμβεί ?

A post shared by Errica Prezerakou (@errika_prezerakou) on Jun 11, 2020 at 1:29am PDT

Σου έχει λείψει η τηλεόραση;

«Όχι ιδιαίτερα, γιατί παρότι έχουν.περάσει δέκα χρόνια από το «DWTS», δεν έχει περάσει ούτε μία μέρα που να μην έχω αισθανθεί την αγάπη του κόσμου από τότε. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα της απουσίας μου υπήρξαν κάποιες προτάσεις οι οποίες μπορεί να ήταν ωραίες, αλλά δεν ήταν για εμένα».

View this post on Instagram

Σας ευχαριστούμε πολύ που μας στηρίζετε για τελικο #ErricAris#Team

A post shared by Errica Prezerakou (@errika_prezerakou) on Jun 27, 2020 at 3:05pm PDT

Τώρα βρίσκεσαι μπροστά σε μια νέα κριτική επιτροπή. Πώς νιώθει;

«Και τους τέσσερις κριτές τους ακούω με προσήλωση, τους σέβομαι για αυτό που είναι και για αυτό που κάνουν. Παρότι δεν είχα γνωρίσει ποτέ προσωπικά τον Σταμάτη φασουλή, ήταν για μένα σαν να τον ξέρω μέσα από το έργο του στο θέατρο. Η Δέσποινα Βανδή έχει επίσης μια μεγάλη πορεία στο χώρο. Η Μαρία Μπακοδήμου είναι πολλά χρόνια στην τηλεόραση, τα σχόλια της είναι πάντα σωστά, και η Βίκυ Σταυροπούλου είναι μια κατηγορία μόνη της!».

Υπάρχουν ωστόσο κάποια ζευγάρια που έχουν παρεξηγήσεις ή ίντριγκες.

«Εγώ λειτουργώ όπως λειτουργούσα και ως αθλήτρια. Ένα κομμάτι μου θέλει να ξεπερνάει τον εαυτό μου και να πηγαίνω ολοένα και καλύτερα. Από την άλλη, όμως, πρέπει να κρατάμε στο μυαλό μας ότι είναι ένα παιχνίδι. Εάν εγώ που έχω έλθει σε αυτό για να περάσω καλά μπω σε αυτή τη διαδικασία, ποιος θα χάσει; Εγώ. Και εγώ δεν θέλω να χάσω, θέλω να περάσω καλά!».

Keywords
Τυχαία Θέματα