ΕΟΚ : Ο Πιτίνο και το προ-Ολυμπιακό τουρνουά που χάνουμε

08:14 6/11/2019 - Πηγή: In.gr

«Δύσκολο να μάθεις νέα κόλπα, σε… γέρικο σκύλο» που λένε και οι Αμερικανοί. Εκεί με τα… παλιά θα μείνουν. Mexritelous. Έβαλε ο «Σωλήνας» τη μηχανή μπρος σήμερα, που προχωράει ο Αυγενάκης τον αθλητικό νόμο που τον στέλνει σπίτι του.

Τι Πιτίνο έφερε στα λόγια, τι προ-Ολυμπιακό «χάνουμε» μέσα από τα χέρια μας. Ένας χαμός. Όλα στο 24ώρο που μπήκε στην ευθεία το άρθρο 8 του Σχεδίου Νόμου. Εκείνο που «δεν επιτρέπεται το ίδιο πρόσωπο να εκλεγεί πρόεδρος αθλητικής ομοσπονδίας περισσότερες από τρεις συνολικά φορές

και σε οποιαδήποτε άλλη εκτελεστική θέση διοικητικού συμβουλίου αθλητικής ομοσπονδίας περισσότερες από δύο συνεχόμενες φορές, πλήρους η μερικής θητείας».

Που θα τα βρει η ΕΟΚ τα λεφτά για τον Πιτίνο; Άγνωστο. Δεν μας είπε όμως και που θα βρει τα λεφτά για το Προ-Ολυμπιακό που «χάνουμε». Και να μας εξηγήσει γιατί το «χάνουμε»; Λήγει λέει η σχετική προθεσμία την Τρίτη (5/11) και εμείς δεν έχουμε δηλώσει υποψηφιότητα.

Και για αυτό ποιος φταίει; Προφανώς ο Υφυπουργός Αθλητισμού, που αντί να βγάλει από τον κουμπαρά τρία εκατ ευρώ να τα δώσει στον Βασιλακόπουλο ασχολείται με το νέο αθλητικό νομοσχέδιο και απαγορεύει σε παράγοντες άνω των 70 να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο τους.

Διαβάστε περισσότερα εδώ 

Keywords
Τυχαία Θέματα