Ένινγκ: «Μόνος στόχος στη Λαμία η νίκη»

17:17 20/2/2020 - Πηγή: In.gr

Για τη σημασία της νίκης του Άρη στο σαββατιάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Λαμία (22/02, 8 μ.μ.) μίλησε ο Μίχαελ Ένινγκ στον φακό της NOVA. Ο Γερμανός τεχνικός επιθυμεί η ομάδα του να τελειώσει έτσι την υπόθεση συμμετοχής στα πλέι οφ, αφού οι τρεις βαθμοί θα την εξασφαλίσουν και μαθηματικά.

Ακόμη, ο Ένινγκ αναφέρθηκε στην κλήρωση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, που ανέδειξε αντίπαλο την ΑΕΚ,

τονίζοντας ότι είναι θετικό που το πρώτο ματς της σειράς γίνεται στην Αθήνα και ακολουθεί αυτό της Θεσσαλονίκης.

Για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Λαμία: «Πολύ σημαντικό μετά από αποτυχημένο αποτέλεσμα να δείχνουμε αντίδραση και θετικό πρόσωπο. Με ένα μόνο στόχο μόνο πάμε στη Λαμία, τη νίκη. Στον πρώτο γύρο δεν τα καταφέραμε, παρά το καλό μας παιχνίδι. Θα παίξουμε επιθετικά και θα δούμε τι θα συμβεί στο γήπεδο».

Για τα πλέι οφ: «Γνωρίζουμε πως αν κερδίσουμε ό,τι και αν γίνει στα άλλα παιχνίδια περνάμε στα πλέι οφ. Αυτό αποτελεί ένα μεγάλο κίνητρο για εμάς. Τα σενάρια είναι πάρα πολλά. Ακόμα και χωρίς βαθμό περνάμε, αλλά σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι με τη Λαμία και πώς θα κερδίσουμε».

Για την κλήρωση Κυπέλλου με την ΑΕΚ: «Όποιος και αν ήταν ο αντίπαλος δεν θα ήταν εύκολο το έργο μας. Θετικό ότι παίζουμε το πρώτο παιχνίδι στην Αθήνα και μετά στην έδρα μας. Είχα μια μικρή προτίμηση, αλλά όχι κάτι σημαντικό, κοιτάμε αυτό που μας έτυχε και προχωράμε. Η κλήρωση, πάντως, έφερε κάτι άλλο από αυτό που σκεφτόμουν.

Από την αρχή είχαμε κίνητρο στο Κύπελλο. Είναι ξεκάθαρο πως ο στόχος είναι να πας μέχρι τέλους να διεκδικήσουμε το τρόπαιο. Θα κριθεί από την ικανότητα των ομάδων και ποια ομάδα θα είναι στην καλύτερη κατάσταση».ια τον Μπράουν Ιντέγε: «Θα εξαντλήσουμε τα χρονικά περιθώρια. Προπονείται, θα δούμε τι θα γίνει, δεν έχουμε άλλο πρόβλημα. Ελπίζουμε στο καλύτερο».

Για το αν έχει ηρεμήσει από τη διαιτησία της Κυριακής με την ΑΕΚ: «Δεν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε το σύνολο των διαιτητών μόνο από αυτό το ματς. Δεν μου έχει περάσει από το μυαλό, αλλά και μετά από δύο χρόνια θα το θυμάμαι ακόμη. Δεν πρέπει να μας γίνουν συνήθεια τέτοιες καταστάσεις με τη διαιτησία».

Για την ανανέωση: «Δε θέλω να σχολιάσω κάτι ακόμα. Έγινε μια πρώτη συζήτηση και θα το δούμε και στο μέλλον με λεπτομέρειες».

Για το ότι ο Άρης κερδίζει εντός έδρας περισσότερους βαθμούς: «Θα θέλαμε περισσότερους βαθμούς μακριά από το γήπεδό μας, όμως πρέπει να δούμε και τις συνθήκες που οδήγησαν σε αυτό. Πρέπει να ξεπεράσουμε αυτόν τον σκόπελο και να πάρουμε κι άλλους βαθμούς.

Παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες σε αυτό. Από την άλλη, υπάρχουν πολλές ομάδες που εκτός έδρας δεν τα πηγαίνουν καλύτερα συγκριτικά με τα εντός».

Keywords
Τυχαία Θέματα