Ενα λαχταριστό ξενοδοχείο με γεύση… πραλίνας φουντουκιού

09:08 28/1/2020 - Πηγή: In.gr

Την πιο γλυκιά διαμονή σε ξενοδοχείο είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τρεις τυχεροί και οι συνοδοί, σε ένα ξενοδοχείο με γεύση… πραλίνας φουντουκιού.

Οι τρεις τυχεροί και οι συνοδοί τους είχαν την ευκαιρία να περάσουν τρεις μέρες στο pop-up ξενοδοχείο «Hotella Nutella» που ετοίμασε στη Σονόμα της Καλιφόρνιας η εταιρεία Ferrero Brands, γνωστή παγκοσμίως από την αγαπημένη εκατομμυρίων -μικρών και μεγάλων- Νutella.

View this post on Instagram

Nach Café nun auch Hotel: #Nutella intensiviert sein #Hospitality mit einem Frühstückswettbewerb: Interessierte können sich für ein sonniges Wochenende im idyllischen Napa Valley in Kalifornien bewerben – im #hotellanutella … Kampagnen-Website dazu: www.hotellanutella.com (Foto: Ferrero) @nutella @nutella.de

A post shared by HOTELIER TV – Carsten Hennig (@hoteliertv) on Nov 13, 2019 at 10:27pm PST

Το ξενοδοχείο είναι το πρώτο τέτοιου τύπου που ανοίγει η εταιρεία το 2020 και η διακόσμησή του ήταν θεματική εμπνευσμένη εξολοκλήρου από την γνωστή πραλίνα φουντουκιού.

Η ταπετσαρία στους τοίχους, οι κουρτίνες και τα μαξιλάρια, μέχρι τα κιλίμια, αλλά και τα μεγαλύτερα του φυσικού μεγέθους βάζα γεμάτα με πραλίνα.

Ο διαγωνισμός, που έληξε στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου, ανέδειξε τρεις τυχερούς, οι οποίοι μεταφέρθηκαν αεροπορικώς στον προορισμό στις 10 Ιανουαρίου.

Εκεί τους περίμενε πλειάδα δραστηριοτήτων, όλες με κεντρική ιδέα την πραλίνα, όπως μαθήματα μαγειρικής, αλλά και πιάτα με Νutella που είχαν δημιουργήσει σεφ-διασημότητες, όπως ο σταρ του Food Network Τζέφρι Ζακάριαν ή η βετεράνος κορυφαία σεφ του Bravo, Τάνια Χόλαντ.

αξίζει να σημειωθεί ότι τον περασμένο Αύγουστο,και η Taco Bell είχε πάρει την ίδια πρωτοβουλία φιλοξενώντας για τέσσερις ημέρες ενδιαφερόμενους στο pop-up ξενοδοχείο στην Παλμ Σπρινγκς στην Καλιφόρνια.

Το κόστος των δωματίων ξεκινούσε από 250 δολάρια και οι κρατήσεις έγιναν sold out μέσα σε δύο λεπτά!

Keywords
Τυχαία Θέματα