ΕΜΜΥ 2020 : Φαβορί για τα φετινά βραβεία το… Vodafone TV

13:30 10/8/2020 - Πηγή: In.gr

Μεγάλες εκπλήξεις κρύβουν τα φετινά βραβεία ΕΜΜΥ, αφού εξαιτίας των παγκόσμιων συνθηκών, η τελετή θα απομακρυνθεί από τα λαμπερά θέατρα όπου την είχαμε συνηθίσει και θα μετακινηθεί στα – αναμφίβολα εξίσου λαμπερά – σπίτια των υποψήφιων σταρ.

Αν κάτι είναι σίγουρο, όμως, είναι ότι όπως πάντα, το περιεχόμενο που θα βραβευτεί στα μεγαλύτερα τηλεοπτικά βραβεία του πλανήτη δεν θα έχει τίποτα να ζηλέψει από προηγούμενες χρονιές. Άλλωστε, αυτό είναι φανερό ήδη από τις υψηλού επιπέδου υποψηφιότητες που ανακοινώθηκαν αυτές τις μέρες

– 70 εκ των οποίων μπορούμε να παρακολουθήσουμε όπου και όποτε θέλουμε, αποκλειστικά μέσω της πλατφόρμας του Vodafone TV, για να είμαστε έτοιμοι να… παθιαστούμε ακόμη περισσότερο στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Για άλλη μια χρονιά, η… συνήθης ύποπτη HBO κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και να κατακτήσει πολλαπλές υποψηφιότητες, ακόμη και μετά την ολοκλήρωση του Game of Thrones, της τέως ναυαρχίδας της. Αν, μάλιστα, λάβουμε υπόψη μας τα prequel της σειράς, που στηρίζονται στα βιβλία του R.R. Martin για την ιστορία των διάφορων οίκων και αρχαίων ηρώων του συναρπαστικού σύμπαντος των Επτά Βασιλείων αναμένεται να επιστρέψουν σύντομα στις οθόνες μας, μπορούμε να είμαστε αρκετά σίγουροι ότι ο θρίαμβος της HBΟ θα συνεχίσει να επαναλαμβάνεται.

Εδώ και κάποιους μήνες, το ελληνικό κοινό μπορεί να παρακολουθεί κάθε νέα σειρά της ΗΒΟ λίγο μετά την πρώτη προβολή των επεισοδίων στις ΗΠΑ, αλλά και τις πιο αγαπημένες παλιότερες επιτυχίες του ανατρεπτικού συνδρομητικού καναλιού, αποκλειστικά μέσω του Vodafone TV, του «Σπιτιού της ΗΒΟ στην Ελλάδα», σε όποιο δίκτυο και αν ανήκει.

Εκτός από τις φαντασμαγορικές σειρές της ΗΒΟ, υποψήφιες για ΕΜΜΥ είναι και άλλες σειρές που πρωτοστατούν στον πλούσιο On Demand κατάλογο του Vodafone TV, ο οποίος ξεπερνά τις 10.000 ώρες περιεχομένου.

Ανάμεσά τους και ορισμένες από τις σειρές που οδήγησαν το κοινό σε Ελλάδα και εξωτερικό σε ατέλειωτο binge-watching, όπως τα Killing Eve, Westworld, Insecure, Succession, The Outsider, McMillions, Big Little Lies και Handmaid’s Tale.

Μέχρι να δούμε τα φετινά ΕΜΜΥ – και να διαπιστώσουμε αν οι σταρ θα τηρήσουν στιλιστικό πρωτόκολλο κόκκινου χαλιού ή θα προτιμήσουν λαμπερές.. πιτζάμες – μπορούμε να παρακολουθήσουμε κάποια από τα φαβορί, αποκλειστικά στο Vodafone TV.

Καλύτερη Κωμική Σειρά

Insecure

Καλύτερη Δραματική Σειρά

The Handmaid’s Tale

Killing Eve

Succession

Καλύτερος Α’ Γυναικείος Ρόλος σε Κωμωδία

Issa Rae, Insecure

Καλύτερος Α’ Γυναικείος Ρόλος σε Δράμα

Jodie Comer, Killing Eve

Sandra Oh, Killing Eve

Zendaya, Euphoria

Καλύτερος Α’ Ανδρικός Ρόλος σε Δράμα

Brian Cox, Succession

Jeremy Strong, Succession

Καλύτερος Α’ Ανδρικός Ρόλος σε Μίνι-σειρά ή Τηλεταινία

Hugh Jackman, Bad Education

Mark Ruffalo, I Know This Much Is True

Καλύτερο Ντοκιμαντέρ ή Σειρά που στηρίζεται σε Πραγματικά Γεγονότα

McMillions

Καλύτερος Β’ Γυναικείος Ρόλος σε Δραματική Σειρά

Laura Dern, Big Little Lies

Thandie Newton, Westworld

Sarah Snook, Succession

Meryl Streep, Big Little Lies

Fiona Shaw, Killing Eve

Samira Wiley, The Handmaid’s Tale

Καλύτερο Ανδρικό Guest σε Δραματική Σειρά

Jason Bateman, The Outsider

Μάθετε περισσότερα για τα νέα πακέτα Vodafone TV εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα