Έμεινε «όρθιος» στο 93′ ο Παναθηναϊκός

21:08 2/12/2018 - Πηγή: In.gr

Ο Παναθηναϊκός έμεινε τελικά «όρθιος» στην Θεσσαλονίκη καθώς οι πράσινοι κατάφεραν να πάρουν την ισοπαλία (1-1) στο φινάλε του αγώνα με τον Άρη. Οι πράσινοι ισοφάρισαν με πέναλτι του Χατζηγιοβάνη στο 90′ και πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας, σ’ ένα παιχνίδι που οι κίτρινοι είχαν πολλές ευκαιρίες για να πετύχουν και δεύτερο γκολ

αλλά δεν τα κατάφεραν. Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί πως ο διαιτητής Τζοβάρας καταλόγισε τρία πέναλτι (τα δύο υπέρ του Άρη και το ένα υπέρ των πράσινων), με τον Διούδη να λέει όχι στην πρώτη εκτέλεση αποκρούοντας το πέναλτι του Μπρούνο Γκάμα στο έκτο λεπτό.

Ο Άρης κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο σκορ στο 15′, με δεύτερο πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής, σε φάση που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των παικτών του Παναθηναϊκού. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως και η διοίκηση των πράσινων εξέφρασε μέσω twitter την έντονη δυσαρέσκεια της για την συγκεκριμένη απόφαση του διαιτητή. Ο Γιουνές ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Διούδη.

Όπως προαναφέραμε, ο Άρης είχε ευκαιρίες για να πετύχει και δεύτερο γκολ, αλλά η αστοχία των παικτών του και οι επεμβάσεις του Διούδη, κράτησαν τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι. Η κορυφαία ευκαιρία των κίτρινων ήταν στο 84′ με τον Βέλεθ να έχει δοκάρι και τελικά ο Παναθηναϊκός κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με πέναλτι του Χατζηγιοβάνη στο 93′. Το πέναλτι έκανε ο Σιώπης ο οποίος ανέτρεψε στην περιοχή τον Μπουζούκη.

Χρήζει επίσης ιδιαίτερης μνείας ότι ο Παναθηναϊκός τελείωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μακέντα με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 89′.

Άρης: Κουέστα, Κωνσταντινίδης, Βέλεθ, Δεληζήσης, Μενέντες, Μπάσα, Σιώπης, Γκάμα, Ντιγκινί (73’ Ματίγια), Γκαρσία (79’ Μάβραϊ), Γιουνές.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Πούγγουρας, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης (74’ Χατζηθεοδωρίδης), Γιόχανσον (33’ Δώνης), Κάτσε (74’ Καμπετσής), Κουρμπέλης, Ινσούα, Χατζηγιοβάνης, Μακέντα, Μπουζούκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα