Ελληνικό : Στην Aegean τo 1,66% της Lamda Development

19:07 7/10/2019 - Πηγή: In.gr

Τις συμμαχίες για την υλοποίηση του έργου ανάπλασης του Ελληνικού συνεχίζει η Lamda Development.

Όπως ανακοινώθηκε, η αεροπορική εταιρεία Aegean θα αποκτήσει το 1,66% της Lamda Development, με την αξία της συναλλαγής να ξεπερνά τα 9,2 εκατ. ευρώ.

Ειδικότερα, πρόκειται για 1.319.840 ίδιες μετοχές που είχε στο χαρτοφυλάκιό της η Lamda οι οποίες θα πωληθούν προς 7 ευρώ ανά μετοχή.

Παράλληλα,

όπως αναφέρουν οι πληροφορίες στο άμεσο μέλλον το ποσοστό της Aegean αναμένεται να ενισχυθεί.

Αθανασίου: Η αρχή για μια ευρύτερη συνεργασία

«Η Lamda Development βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η ολοκλήρωση της ως άνω συναλλαγής, θα είναι η αρχή για μια ευρύτερη και σημαντικότατη συνεργασία με την AEGEAN, ηγέτιδα δύναμη στο χώρο των αερομεταφορών στην Ελλάδα, που θα την καταστήσει επίσημο αερομεταφορέα του Ελληνικού» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Lamda κ. Οδυσσέας Αθανασίου.

Σύμφωνα με τον κ. Αθανασίου, «στόχος είναι η συνεργασία αυτή να αποτελέσει ένα πρώτο, εξαιρετικό δείγμα συνένωσης δυνάμεων και ανάπτυξης συνεργιών, ώστε να καταστεί η Αθήνα παγκόσμιος τουριστικός προορισμός».

«Ταυτόχρονα, αποτελεί αφετηρία μελλοντικών συνεργιών μεταξύ των δύο εταιρειών και επιβεβαιώνει την έμπρακτη στήριξη και βαθιά πίστη του επιχειρηματικού κόσμου στο εμβληματικό έργο του Ελληνικού» καταλήγει ο διευθύνων σύμβουλος της Lamda.

Keywords
Τυχαία Θέματα