Ελένη Ράντου : Απίθανη αποκάλυψη για «Παρά Πέντε» και «Σαββατογεννημένες»

19:33 12/10/2019 - Πηγή: In.gr

Η Ελένη Ράντου γύρισε τον χρόνο πίσω και είχε πολλά να θυμηθεί και να αποκαλύψει, από τις συμμετοχές της σε πολύ δημοφιλείς και αγαπητές τηλεοπτικές σειρές. Ανάμεσα στα όσα είπε, ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η αναφορά της στο «Παρά Πέντε» και τις «Σαββατογεννημένες».

Η τηλεοπτική πορεία που έχει διαγράψει η Ελένη Ράντου, είναι μεγάλη ενώ πολλά ήταν και αυτά πού είχε να αποκαλύψει η δημοφιλής ηθοποιός, μιλώντας στην εκπομπή «Dot» για μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της στη μικρή οθόνη.

View
this post on Instagram

@eleni_rantou #elenirantou #ελενηραντου #eleniradou #ελένηράντου

A post shared by Ελενη Ράντου (@rantou_fanclub) on Mar 26, 2019 at 1:58pm PDT

Για το «Αχ Ελένη»:

Μιλώντας για την τηλεοπτική σειρά Αχ Ελένη, η Ελένη Ράντου δήλωσε: «Η Χρύσα Ρώπα έπαιζε τη γιαγιά. Κανείς δεν αναρωτήθηκε ποτέ πόση διαφορά ηλικίας έχουμε. Ήταν σουρεάλ. Δεν πάταγε πολύ στην πραγματικότητα, αλλά πάταγε σε έναν φανταστικό κόσμο που είχε αυτή η ηρωίδα».

View this post on Instagram

@eleni_rantou #elenirantou #eleniradou #ελένηράντου #ελενηραντου

A post shared by Ελενη Ράντου (@rantou_fanclub) on Mar 24, 2019 at 10:56am PDT

Για το «Κωνσταντίνου και Ελένης»:

Αναφερόμενη τώρα σε μία ακόμα μεγάλη της τηλεοπτική επιτυχία, η Ελένη Ράντου είπε: «Θυμάμαι να πέφτουν άπαντες έξω, πρώτος ο κ. Καλημέρης, ο οποίος μου έλεγε: «Γιατί το έκανες αυτό; Είσαι τρελή»; Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη που κάτι παρόμοιο μου έλεγε».

Για το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή»:

Μιλώντας για το πολυσυζητημένο «Τι ψυχή θα παραδώσει μωρή;» ένα σίριαλ που έληξε άδοξα και ξαφνικά με έντονο παρασκήνιο, η Ελένη Ράντου είπε: Υπήρχε μια πολύ κακή διαχείριση του Αλέξανδρου προς το όνειρό του. Έπρεπε να το είχε λίγο προστατεύσει».

View this post on Instagram

@eleni_rantou #elenirantou #eleniradou #ελενηραντου #ελένηράντου#pethenogiasena

A post shared by Ελενη Ράντου (@rantou_fanclub) on Apr 2, 2019 at 7:50am PDT

Για τις «Σαββατογεννημένες» και το «Παρά Πέντε»:

Τέλος μιλώντας για τις Σαββατογεννημένες του Γιώργου Καπουτζίδη και το Παρά Πέντε» η Ελένη Ράντου αποκάλυψε:

«Όταν τελείωσαν οι Σαββατογεννημένες, μας είχε ζητήσει ο Γιώργος Καπουτζίδης και στις τρεις, να κάνουμε και οι τρεις μαζί τον ρόλο της Μακρυπούλια. Ουσιαστικά, ένα πνεύμα… Γιατί μου λέει: «Κάθομαι να γράψω το καινούριο και μου έρχεται απευθείας η δική σας εικόνα». Τον είχα συμβουλεύσει να ξεκολλήσει από τη δική μας εικόνα και στην καινούρια του δουλειά να πάει με καινούρια συστατικά, με καινούρια υλικά.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με όσα αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής «Dοτ» η Ελένη Ράντου:
Keywords
Αναζητήσεις
σαββατογεννημενες επιτυχια
Τυχαία Θέματα