Ελένη Πέτα: Ο νεότερος κατά δέκα χρόνια σύζυγός και τα σχόλια

23:22 13/3/2019 - Πηγή: In.gr

Σε μια εκ βαθέως συνέντευξη προχώρησε η τραγουδίστρια Ελένη Πέτα, μιλώντας μεταξύ άλλων, για τον κατά δέκα χρόνια μικρότερο της σύζυγο, τα σχόλια που δέχτηκε, αλλά και το κατά πόσο την βοήθησε όταν έμεινε έγκυος στον τέταρτο μήνα της σχέσης τους.

Αρχικά, η Ελένη Πέτα, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην καριέρα της, ιδιαίτερα κατά τα πρώτα χρόνια.

«Ειδικά τα πρώτα χρόνια, ό,τι μου πρότειναν οι εταιρείες δεν ήταν στα θέλω μου. Ήταν πράγματα λίγο πιο λαϊκά, πιο εύπεπτα, πιο ελαφριά, που εγώ δεν ήθελα να λέω τέτοια πράγματα, ούτε

και να κάνω τέτοιες συνεργασίες» ανέφερε η τραγουδίστρια στο «Πρωινό μου», προσθέτοντας:

«Ως νεότερη με πείραζαν κάποια πράγματα στις συνεργασίες. Με ρίχνανε συνήθως στα προγράμματα γιατί δεν είμαι άνθρωπος που διεκδικώ και παλεύω για τα θέλω μου».

«Εννοείται ότι πέρασα το να μου χαμηλώνουν τα μικρόφωνα. Ήταν πράγματα που δεν μου αρέσουν. Δεν θα το έκανα ποτέ. Το τρως ελαφρώς και μετά λες δεν θέλω».

Σχετικά με τον σύζυγό της, ανέφερε πως «η ζωή τα έφερε και κολλήσαμε αμέσως. Στον τέταρτο μήνα που ήμασταν μαζί, έμεινα και έγκυος. Η διαφορά ηλικίας είναι κάτι που δεν με ενδιαφέρει».

«Είναι ένας πολύ ωραίος άντρας που από την πρώτη στιγμή έδειξε απίστευτη ωριμότητα και χάρη σε αυτόν έγινε ό,τι έγινε. Ακόμα και στο στάδιο της εγκυμοσύνης ο Κώστας ήταν ο βράχος μου. Αυτός στήριζε εμένα και αυτό το πράγμα είναι πάρα πολύ σπάνιο. Έχουμε 10 χρόνια διαφορά, δεν ένιωσα ποτέ ότι είμαι με μικρότερο άντρα παντρεμένη» δήλωσε μεταξύ άλλων η Ελένη Πέτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα