Εύκολο έργο για Άρσεναλ (3-0), στραβοπάτησε η Ρόμα (0-0)

00:23 30/10/2020 - Πηγή: In.gr

Στα παιχνίδια που ολοκληρώθηκαν για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League ξεχωρίζει η νίκη της Άρσεναλ με 3-0 επί της Ντάνταλκ και η λευκή ισοπαλία της Ρόμα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Άρσεναλ-Ντάνταλκ 3-0

Εύκολη νίκη πήραν οι «κανονιέρηδες» στο «Έμιρεϊτς» με 3-0 κόντρα στην Ντάνταλκ. Στο 42ο λεπτό, οι γηπεδούχοι εκτέλεσαν κόρνερ με τον Ρότζερς να κάνει κακή έξοδο και τον Ενκέτια σε κενό τέρμα να πλασάρει για το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα,

η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα πέτυχε και δεύτερο γκολ καθώς ο Γουίλοκ πλάσαρε από κοντά για να διαμορφώσει το 2-0. Το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ήταν επίσης ιδανικό για τους Λονδρέζους καθώς ο Πεπέ με ωραίο πλασέ έκανε το 3-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Ρούναρσον, Μουστάφι (61′ Θεμπάγιος), Σέντρικ, Κολάσινατς, Μέιτλαντ Νάιλς, Γουίλοκ, Ελνενί, Τζάκα (74′ Τίρνεϊ), Νέλσον, Πεπέ (61′ Γουίλιαν), Ενκέτια (74′ Μπαλογκάν)

ΝΤΑΝΤΑΛΚ: Ρότζερς, Κλίαρι (53′ Φλόρες), Μπόιλ, Γκάρτλαντ, Ντάμιγκαν, ΜακΕλένεϊ (53′ Χόουρ), Σιλντς (62′ Γκάνον), Μάρεϊ (46′ Σλότζετ), Μάουντνεϊ, Ντάφι (70′ Τσόλοβιτς), Χόμπαν

Ρόμα-ΤΣΣΚΑ Σόφιας 0-0

Οι «τζιαλορόσι» στραβοπάτησαν στο «Ολίμπικο» σε ένα παιχνίδι που δεν είχε πολλές ευκαιρίες. Η μεγαλύτερη στιγμή στο παιχνίδι ήταν στο 32ο λεπτό όταν οι Βιγιάρ και Μικιταριάν συνδυάστηκαν εξαιρετικά και το σουτ του Αρμένιου βρήκε στο δοκάρι του Μπουσάτο. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν λίγες καλές στιγμές αλλά ο τερματοφύλακας της ΤΣΣΚΑ, Μπουσάτο, ήταν σε πολύ καλή βραδιά και σταμάτησε τις προσπάθειες των γηπεδούχων με αποτέλεσμα ο αγώνας να λήξει χωρίς σκορ.

ΡΟΜΑ: Λόπεθ, Φάτσιο, Σμόλινγκ (56′ Ζεσούς), Σπινατσόλα (46′ Κάρνσντορπ), Κούμπουλα, Πέρες, Βιγιάρ, Κριστάντε, Μικιταριάν (46′ Πέδρο), Πέρεθ (75′ Πελεγκρίνι), Μαγιοράλ (70′ Τζέκο)

ΤΣΣΚΑ: Μπουσάτο, Μαζικού, Αντόφ, Βίον (89′ Τουρίτσοφ), Ζάνεφ, Γιουγκά (81′ Μπελτράμ), Τζέφερσον (81′ Ροντρίγκες), Σανκαρέ (89′ Αχμέντοφ), Γιόμοφ, Σινκλέρ (65′ Ράφαελ), Σο

Keywords
Τυχαία Θέματα