Έχετε δει τον κούκλο γιο του Γιώργου Τσαλίκη;

14:52 27/8/2019 - Πηγή: In.gr

Ο Γιώργος Τσαλίκης είναι ένας ευτυχισμένος οικογενειάρχης και δεν διστάζει να το παραδεχτεί σε συνεντεύξεις και δημόσιες εμφανίσεις του.

View this post on Instagram

Όταν ένα παιδάκι το ξέρεις από μωρο, γίνεται άντρας και γιορτάζει τα 18 του χρόνια … Όταν κανεις ένα ταξίδι για να βρεθείς στη χαρά του … Η ζωη είναι στιγμές La mulți ani Dimi

A post shared by Tsalikis (@tsalikisgiorgos)

on Jul 10, 2019 at 10:52am PDT

Με αφορμή ωστόσο τα γενέθλια του μεγαλύτερου γιου του Βασίλη, που έκλεισε τα 16 του χρόνια, ο γνωστός τραγουδιστής και η σύζυγός του Δώρα Δημητροπούλου δημοσίευαν φωτογραφίες του γιου τους απ’ όταν ήταν 12 ετών και μάλιστα με ακάλυπτο το πρόσωπό του.

View this post on Instagram

Σε ευχαριστώ για όσα μου χεις χαρίσει … Να σου δινει ο θεός τα δεκαπλάσια .. Σου αξίζουν όλα … Σ αγαπάω Να τα χιλιασεις αγάπη μου @dora_dimitropoulou

A post shared by Tsalikis (@tsalikisgiorgos) on Jul 8, 2019 at 11:43pm PDT

Δείχνοντάς μας όχι μόνο το πόσο έχει μεγαλώσει το γιος τους και πόσο όμορφος είναι, αλλά και πόσο όμορφο αγόρι έχει γίνει.

«Μάτια μου όμορφα .. μεγάλωσες ..
Σήμερα κλείνεις τα 16 και πας στα 17 …
Δε θα σου πω πως πέρασαν τα χρόνια .. (που πέρασαν νεράκι ..)
Θα σου πω , πως όσα χρόνια κι αν περάσουνε θα σε λατρεύω ..
Να τα χιλιάσεις Μπιλακο μου , πρώτο μας καρδιοχτύπι …αγάπη μας μεγάλη …», σχολίασε η μαμά Δώρα κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε με τα likes και τις ευχές να πέφτουν βροχή.

 Δείτε την ανάρτηση:
Keywords
Τυχαία Θέματα