Δολοφονία 21χρονης: «Όλα έγιναν όταν ήρθε το τρίτο πρόσωπο»

23:24 6/12/2018 - Πηγή: In.gr

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο.

Η αδερφή του 19χρονου φερόμενου ως δράστη, έδωσε τη δικιά της εκδοχή για τη δολοφονία της άτυχης κοπέλας, στην προσπάθειά της να υπερασπιστεί τον αδερφό της.

Άλλωστε, η πλευρά του κατηγορούμενου προσπαθεί να επιρρίψει την ευθύνη στον 21χρονο Ροδίτη που επίσης κατηγορείται.

«Είχε καλές σχέσεις με την κοπέλα, φαίνεται στο βίντεο ότι αυτή τον αγκαλιάζει και τον φιλάει» ανέφερε η αδερφή του κατηγορούμενου

μιλώντας στο OPEN.

«Δεν είχε θέμα η κοπέλα να φύγει μαζί του, καθώς το προηγούμενο βράδυ είχε κοιμηθεί σπίτι της. Τα πάντα έγιναν, όταν εμφανίστηκε το τρίτο πρόσωπο της υπόθεσης».

«Πλέον, κατάλαβε ότι έπρεπε να επιμείνει περισσότερο για να την πάνε στο νοσοκομείο, ακόμη κι αν χρειαζόταν να χτυπήσει τον φίλο του. Έπρεπε να το κάνει για να σώσει την κοπέλα», λέει η 19χρονη αδελφή του ενός εκ των δύο κατηγορούμενων στην υπόθεση.

Της έδεσαν τα πόδια και την πέταξαν στη θάλασσα

Παράλληλα φρικιαστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία γίνονται γνωστές.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης φοιτήτριας, Αλέξης Κούγιας, σόκαρε με την αποκάλυψη ότι οι φερόμενοι ως δράστες της απεχθούς δολοφονίας έδεσαν τα πόδια της 21χρονης πριν την πετάξουν στην θάλασσα, όπου και βρήκε τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, προέβησαν σε αυτήν την ενέργεια επειδή φοβήθηκαν μην ξυπνήσει από την επαφή της με το νερό και για να είναι σίγουροι ότι θα πνιγεί.

Σύμφωνα με τη dimokratiki αναφέρει ότι χθες το απόγευμα, μετά και από κατευθύνσεις που έδωσε απολογούμενος ο 19χρονος Αλβανός, οι ερευνητές κατόρθωσαν και βρήκαν με τη συνδρομή δυτών του Λιμενικού Σώματος, κοντά στο σημείο που βρέθηκε το άψυχο σώμα της 21χρονης, τα ρούχα που φορούσε, πλην του εσωρούχου της, αλλά και το ηλεκτρικό σίδερο το οποίο χρησιμοποιήθηκε για να της επιφέρουν τραύμα στο πρόσωπο όταν βρίσκονταν στο εξοχικό του 21χρονου.

Οι ερευνητές έχουν στην κυριολεξία σαρώσει την εξοχική κατοικία για να συλλέξουν ευρήματα από αίμα και βιολογικό υλικό ως και δακτυλικά αποτυπώματα, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το ίδιο έπραξαν και στην οικία της 21χρονης.

Βίντεο-ντοκουμέντο στην υπόθεση

Νέο βίντεο που είδε πριν λίγες ώρες το φως της δημοσιότητας δείχνει την 21χρονη φοιτήτρια να φεύγει από το σπίτι της με τον 19χρονο ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της.

Στο βίντεο, φαίνεται ο 19χρονος που φτάνει στο σπίτι της άτυχης κοπέλας, λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα, την περιμένει, εκείνη κατεβαίνει, της δίνει ένα φιλί στο μάγουλο και φεύγουν μαζί.

Σημειώνεται ότι το βίντεο έχει τραβηχτεί από κάμερα ασφαλείας καταστήματος που βρίσκεται κάτω από το σπίτι της 21χρονης.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα