Διούδης: Νοοτροπία νικητή, δεν έκανα καθυστερήσεις

09:46 31/1/2019 - Πηγή: In.gr

Ο Σωκράτης Διούδης αναφέρθηκε στα στοιχεία που συνοδεύουν τον φετινό Παναθηναϊκό από την αρχή της σεζόν. Μίλησε για τη σημαντική νίκη στο Αγρίνιο, αλλά μετά απ’ αυτό το κομμάτι ζήτησε μόνος του να προσθέσει κάτι κι αφορούσε το γεγονός ότι στο δεύτερο μέρος έπεσε δύο φορές στο έδαφος, εξαιτίας του μικροτραυματισμού του στο δεξί ισχίο. Η δεύτερη ήταν στο 90’ και προκάλεσε την αντίδραση των οπαδών του Παναιτωλικού, οι οποίοι τον αποδοκίμασαν έντονα.

Σ’ αυτό το σημείο, λοιπόν, ο έμπειρος γκολκίπερ ξεκαθάρισε ότι ο Παναθηναϊκός

απεχθάνεται τις καθυστερήσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Διούδη: «Είμαστε μία ομάδα που δεν έχουμε στόχο να κάνουμε καθυστερήσεις. Προωθούμε και τηρούμε το ευ αγωνίζεσθε. Καταδικάζουμε οτιδήποτε έχει σχέση με καθυστερήσεις κι έλλειψη σεβασμού προς τον αντίπαλο.

Μπορεί να θεωρήθηκε ότι έκανα καθυστερήσεις, αλλά εδώ κι έναν μήνα έχω στο πόδι ένα πρόβλημα. Το γνωρίζει το ιατρικό τιμ. Εμφανίζεται όταν παίζω πολύ με τα πόδια και αναγκάζομαι να απομακρύνω τη μπάλα. Στο ματς με τον Παναιτωλικό από ένα σημείο έγιναν εντονότερες οι ενοχλήσεις και γι’ αυτό έπεσα κάτω».

Για τη νίκη της ομάδας του στο Αγρίνιο, ο τερματοφύλακας του «τριφυλλιού» ανέφερε: «Αυτό που έχει περάσει το τεχνικό τιμ σε όλα τα παιδιά, είναι να έχουμε νοοτροπία νικητή και να είμαστε όλοι μία γροθιά. Ήρθαμε εδώ 22 παίκτες, όσοι έπαιξαν, αλλά κι όσοι ήταν στις εξέδρες και στον πάγκο, είχαμε το ίδιο πάθος και τη θέληση για τη νίκη.

Αυτό το στοιχείο το έχουμε στα αποδυτήρια, είμαστε πολύ αγαπημένοι και πρέπει οπωσδήποτε να το κρατήσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα