Δημάτος : «Αυτή είναι η ΑΕΚ μας»

11:18 4/11/2019 - Πηγή: In.gr

Η ΑΕΚ μπορεί να πήρε τη νίκη στο ματς-θρίλερ του ΟΑΚΑ κόντρα στον Ατρόμητο ωστόσο είχε σημαντική βοήθεια από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Χρήστο Μανδά, ο οποίος είδε και την τύχη να του γυρίζει την πλάτη.

Στη φάση του 1-1 ο Ολιβέιρα σούταρε με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και στη συνέχεια στην πλάτη του νεαρού τερματοφύλακα ο οποίος άθελά του την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. Μια ατυχία που μάλλον τον πήρε από κάτω αν κρίνει κανείς από

το λάθος που έκανε στο δεύτερο γκολ της Ένωσης όπου έχασε το κοντρόλ και ο Ολιβέιρα έκανε εύκολα το 2-1.

Στην φάση του πρώτου γκολ όμως, αυτό που ξεχώρισε ήταν η σπουδαία κίνηση του Πέτρου Μάνταλου. Ο αρχηγός της Ένωσης κι ενώ οι συμπαίκτες του πανηγύριζαν έσπευσε να παρηγορήσει τον νεαρό άσο που δεν μπορούσε να πιστέψει τι άσχημο παιχνίδι του έπαιξε η τύχη.

Αυτή την ενέργεια του Μάνταλου αποθέωσε με ανάρτησή του ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Αντρέας Δημάτος, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «Αυτή είναι η δική μας ΑΕΚ!».

Δείτε την ανάρτηση:

«Αυτή είναι η δική μας ΑΕΚ! Αυτός είναι ο δικός μας αρχηγός! Αυτό είναι το δικό μας ποδόσφαιρο! Διαφορετικοί θα είμαστε πάντα και δύσκολα θα μας καταλάβετε!».

Αυτή είναι η δική μας ΑΕΚ! Αυτός είναι ο δικός μας αρχηγός! Αυτό είναι το δικό μας ποδόσφαιρο! Διαφορετικοί θα είμαστε πάντα και δύσκολα θα μας καταλάβετε!

Δημοσιεύτηκε από Andreas Dimatos στις Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα