Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκαλύπτει: «Δέχθηκα μεγάλο πόλεμο!»

22:42 27/5/2019 - Πηγή: In.gr

Στο Down Town Κύπρου και τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Πρίφτη έδωσε συνέντευξη η μεγάλη κυρία του ελληνικού κινηματογράφου Ρίκα Διαλυνά, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων και για τον πόλεμο που δέχτηκε στην Ελλάδα.

«Εγώ είμαι χαμηλών τόνων και πάντα ευγενής. Αλλά, να σας πω κάτι; Αυτά, μόνο εδώ γίνονται. Σε πολλούς κακοφάνηκε το γεγονός ότι είχα ήδη πολλές ταινίες και καριέρα στην Αμερική

και στην Ιταλία κι εδώ στη χώρα μου τους φαινόταν “κάπως” όλο αυτό. Μέχρι και σκηνές μου έκοβαν, επειδή πίστευαν οι άλλες συμπρωταγωνίστριες πως τις απειλούσα επειδή έπαιζα. Τη μία χρονιά έκανα επιτυχία με τον Καραγιάννη και τον Κωνσταντάρα και την επόμενη δεν με ξαναφώναξαν. Εδώ δεν έπαιζα εγώ, έπαιζαν τα ρούχα μου και η εξωτερική μου εμφάνιση. Έκανα επιτυχία; Αυτό ήταν, με έθαβαν την επόμενη χρονιά.

Εγώ δεν έκανα δημόσιες σχέσεις, δεν καλούσα δημοσιογράφους στο σπίτι μου και μετά το θέατρο, δεν πήγαινα για φαγητό με τους συναδέλφους μου. Είχα σπίτι και παιδί. Δεν το μετάνιωσα, όμως. Έπαιζα με σπουδαία ονόματα. Όπως τον Χατζηχρήστο, τον Ορέστη Μακρή, τον Γκιωνάκη και τον Κωνσταντάρα.»

»

«Ο Λάμπρος δε (Κωνσταντάρας), ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος. Και μην ακούτε που λένε ότι έβριζε και ήταν αθυρόστομος. Μπορεί, δεν ξέρω… Εγώ δεν τον άκουσα ποτέ να βρίζει. Όμως, έχω να θυμάμαι τη γενναιοδωρία του και την καλοσύνη του. Άψογος επαγγελματίας. Το ίδιο κι ο Παπαγιαννόπουλος. Αλλά, μου έγινε μεγάλος “πόλεμος” εδώ. Ας μην τα συζητάμε πια. Και, ξέρεις, είναι πιο πολύ το άδικο που μένει. Η μάνα μου με γαλούχησε λες και θα ζούσα σε μία κοινωνία αγγελικά πλασμένη. Δεν ήταν έτσι», είπε η Ρίκα Διαλυνά.

«Με τη Βουγιουκλάκη και τον Παπαμιχαήλ ήμασταν συμμαθητές στη σχολή του Εθνικού. Μία μέρα με πήρε η Αλίκη να παίξω στις “Διπλοπενιές”. Να χορέψω. Όταν η ταινία παίχτηκε στις Κάννες, ενώ εγώ ήμουν εκεί, δεν πήγα στην προβολή της, αλλά μετά στο πάρτι που γινόταν.

Εκεί, η Αλίκη έκανε τα δικά της, νάζια, χορούς και τέτοια, για να τραβήξει τα φλας. Το ίδιο κι ο Παπαμιχαήλ. Σηκώθηκε να χορέψει ζεϊμπέκικο. Δεν έγινε τίποτα. Όταν μπήκα εγώ, έπεσαν όλοι οι paparazzi επάνω μου, επειδή με ήξεραν από την Αμερική και από την Ιταλία. Κι εγώ είχα πάει τότε στις Κάννες για μία ιταλική ταινία, όπου έπαιζα. Όλοι φώναζαν “Viva Rika!”.

Όταν έφυγε από τη ζωή η Αλίκη, ο Παπαμιχαήλ με κατηγόρησε ότι το είχα στήσει εγώ αυτό το σκηνικό για να επωφεληθώ και να ρίξω τη Βουγιουκλάκη. Με στεναχώρησε πολύ. Βεβαίως, είναι νεκροί οι άνθρωποι, οπότε, τι να λέμε τώρα… Ταράζει το μέσα μου αυτή η ιστορία. Δεν θέλω ούτε να τη θυμάμαι, σας παρακαλώ.

Εγώ ό,τι κακό, το διαγράφω. Αυτό το πήρα από τους γονείς μου, όπως και την ταπεινότητα. Αφού και στην Ελλάδα, όταν με ήξεραν όλοι, εγώ πήγαινα σπίτι μου με το λεωφορείο. Κι όλοι μου έλεγαν: “Καταδέχεστε να μπαίνετε εσείς στο λεωφορείο;”. Και με τι να γύριζα δηλαδή, με σοφέρ; Σας παρακαλώ!», εξομολογείται η ίδια στο Down Town Κύπρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα