Δ. Βίτσας στο One Channel: Η επόμενη κυβέρνηση δεν μπορεί να πει ότι παρέλαβε καμένη γη

19:45 2/7/2019 - Πηγή: In.gr

Καλεσμένος στην εκπομπή One Direct, βρέθηκε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας.

Ο κ. Βίτσας συζητώντας με τους Παπαχρήστο και Τζ. Μοσχολιού, την πολιτική επικαιρότητα έτσι όπως διαμορφώνεται λίγο πριν από τις επικείμενες εκλογές της 7ης Ιουλίου, μίλησε μεταξύ άλλων για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν σε οικονομικό επίπεδο, εστιάζοντας στη φορολογία, στην μεταμνημονιακή

περίοδο στη χώρα, ενώ εκτίμησε ότι η επόμενη κυβέρνηση δεν μπορεί να υποστηρίξει ότι παρέλαβε καμένη γη από τα χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Κάνοντας τη δική του κριτική, η συμπεριφορά ενός κομματικού ή κυβερνητικού στελέχους που προέρχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, εκτιμάται με διαφορετικό τρόπο από τον πολίτη επειδή πρόκειται για ένα κόμμα της Αριστεράς.

Αναφερόμενος τέλος στο μεταναστευτικό, ο κ. Βίτσας υπογράμμισε πως υπάρχει ανάγκη για την άσκησης μίας ενιαίας πολιτικής στην Ευρωπαϊκή Ένωση με την αντίστοιχη πρόβλεψη χρηματοδοτήσεων και ανακατανομή του βάρους των μεταναστευτικών ροών σε όλες της χώρες της Ευρώπης.

Πηγή: onetv.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα