Χριστίνα Παππά: «Είμαι τέσσερα χρόνια χωρίς σύντροφο»

16:01 26/5/2020 - Πηγή: In.gr
Η Χριστίνα Παππά μίλησε για πολλά!

View this post on Instagram

Παλιές καλές στιγμές , στιγμές ξένοιαστες με τον αδερφό μου @jimmys_statho κ το φιλαράκι @steve_alexiou

A post shared by Christina Pappa (@pappachristina) on May 23, 2020 at 1:45am PDT

«Υποφέρω ακόμα, τρέχω στα νοσοκομεία»

«Προς το τέλος της καραντίνας με έπιασε κρίση πανικού. Υποφέρω ακόμα, τρέχω στα νοσοκομεία. Έχω κάνει ό,τι εξέταση θέλεις σε πνευμονολόγο, καρδιολόγο και δυστυχώς και σε ψυχολόγο πήγα. Νιώθω ότι κόβεται η αναπνοή

μου και ότι μένω. Την πρώτη φορά που με έπιασε ξαφνικά, ήταν όταν ήμουν μέσα στο J2US. Επειδή εγώ είμαι άνθρωπος που φοβάμαι, είχαν πει για τους κλειστούς χώρους και τα aircondition και φοβήθηκα. Ταλαιπωρήθηκα, νόμιζα ότι πεθαίνω», εξομολογήθηκε η Χριστίνα Παππά.

«Δεν είχα κάνει συμφωνία με τον Νίκο Κοκλώνη»

View this post on Instagram

Η σκηνή του #j2us γέμισε χρώματα. Ο @konstantinosfrantzis αφιερώνει στην @pappachristina το είσαι παιδί μου πειρασμός. Καλή επιτυχία! #opentv

A post shared by Just the Two Of Us Official (@j2us_gr) on May 2, 2020 at 11:32am PDT

«Δεν είχα κάνει συμφωνία με τον Νίκο Κοκλώνη να είμαι για παραπάνω επεισόδια στο J2US, είχα πει ότι δεν θέλω να συμμετέχω παραπάνω, γιατί αυτό έγινε πριν τον κορωνοϊό και εγώ έπρεπε να φύγω να πάω στη Μύκονο. Δεν υπήρχε συμφωνία ότι θα με κρατούσε “X” επεισόδια. Θα πάω εγώ εις βάρος άλλων συμπαικτών να πω να με κρατήσετε; Χριστίνα με λένε εμένα, όχι με άλλα ονόματα», είπε η Χριστίνα Παππά.

«Είμαι 4 χρόνια μόνη μου»

«Ξέρω πως είναι να είσαι ερωτευμένος και ειλικρινά μου λείπει πολύ. Είμαι 4 χρόνια μόνη μου. Όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω βγει κανένα ραντεβού», εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Παππά.

Δείτε τις δηλώσεις της
Keywords
Τυχαία Θέματα
Χριστίνα Παππά, Είμαι,christina pappa, eimai