Χριστίνα Μπόμπα : To throwback από όταν ήταν 4 ετών στη Μύκονο

17:32 14/6/2020 - Πηγή: In.gr

Ένα trowback στην παιδική της ηλικία έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Χριστίνα Μπόμπα.

H όμορφη influencer είναι πολύ δραστήρια στα social media, καθώς της αρέσει να μοιράζεται την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς φίλους της.

Οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις της Χριστίνας Μπόμπα, η οποία πρόσφατα βρέθηκε στη Μήλο, έρχονται από το «νησί των ανέμων».

View this post on Instagram

Αχ, καλοκαιράκι #summerstateofmind

A post shared by Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo) on Jun 11, 2020 at 7:14am PDT

View this post on Instagram

“Βουτώντας” στις ομορφιές της χώρας μας! Captured by @mvernicos #discovergreece #greeksummerfeeling #underwaterphotography

A post shared by Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo) on Jun 5, 2020 at 9:19am PDT

View this post on Instagram

Πολύχρωμα ελληνικά καλοκαίρια! #summeringreece #discovergreece

A post shared by Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo) on Jun 6, 2020 at 8:19am PDT

Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Μπόμπα γύρισε 28 χρόνια πίσω και δημοσίευσε στο προφίλ της μια φωτογραφία από τις διακοπές της στη Μύκονο μαζί με τους γονείς της, όταν βρισκόταν στην ηλικία των τεσσάρων ετών.

Όπως θα δεις, η Χριστίνα Μπόμπα στέκεται δίπλα στη μητέρα της και χαζεύει τον περιβόητο πελεκάνο του κυκλαδίτικου νησιού, τον οποίο έχει συναντήσει για πρώτη φορά.

Όπως σχολίασε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα στη φωτογραφία της:

«Η Μύκονος μας και οι πελεκάνοι της 

Από μικρή συναντιόμουν με τους επιβλητικούς πελεκάνους της Μυκόνου! Η ιστορία τους κρατάει από το 1958, όταν ένας πελεκάνος αποχωρίστηκε από το κοπάδι του και έπεσε στην θάλασσα, δίπλα σε ένα τοπικό καΐκι.

Ένας ψαράς τον μάζεψε και τον φρόντισε και όταν ο πελεκάνος δυνάμωσε προσαρμόστηκε τόσο πολύ που έμεινε μόνιμα στο νησί.

Οι ψαράδες του έδιναν τροφή και φροντίδα και τους έγινε τόσο αγαπητός, που του έδωσαν και ανθρώπινο όνομα «Πέτρος». Ο πελεκάνος έγινε η «μασκότ» του νησιού ρόλο που είχε ως το 1986 που επήλθε ο θάνατός του.

Αργότερα, η Τζάκυ Κέννεντυ, που είχε επισκεφθεί το νησί, αποφάσισε να δωρίσει στην Μύκονο ένα θηλυκό πελεκάνο που ονόμασαν «Ειρήνη» ενώ ο ζωολογικός κήπος Αμβούργου πρόσφερε έναν αρσενικό πελεκάνο που πήρε το όνομα του πρώτου πελεκάνου στο νησί και ονομάστηκε «Πέτρος».

Με αυτόν τον δεύτερο Πέτρο τραβήχτηκε η δεύτερη φωτό, όταν ήμουν μόλις τεσσάρων χρόνων.

Το 1995, ένας ακόμα πληγωμένος πελεκάνος έπεσε στο νησί, έτσι οι πελεκάνοι της Μυκόνου έγιναν τρεις.

Και με έναν από αυτούς τους τρεις είναι η πρώτη φωτό αυτού του post, 28 χρόνια μετά από τη δεύτερη!».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η Χριστίνα Μπόμπα στο Intagram:

View this post on Instagram

Η Μύκονος μας και οι πελεκάνοι της Από μικρή συναντιόμουν με τους επιβλητικούς πελεκάνους της Μυκόνου! Η ιστορία τους κρατάει από το 1958, όταν ένας πελεκάνος αποχωρίστηκε από το κοπάδι του και έπεσε στην θάλασσα, δίπλα σε ένα τοπικό καΐκι. Ένας ψαράς τον μάζεψε και τον φρόντισε και όταν ο πελεκάνος δυνάμωσε προσαρμόστηκε τόσο πολύ που έμεινε μόνιμα στο νησί. Οι ψαράδες του έδιναν τροφή και φροντίδα και τους έγινε τόσο αγαπητός, που του έδωσαν και ανθρώπινο όνομα "Πέτρος". Ο πελεκάνος έγινε η "μασκότ" του νησιού ρόλο που είχε ως το 1986 που επήλθε ο θάνατός του. Αργότερα, η Τζάκυ Κέννεντυ, που είχε επισκεφθεί το νησί, αποφάσισε να δωρίσει στην Μύκονο ένα θηλυκό πελεκάνο που ονόμασαν "Ειρήνη" ενώ ο ζωολογικός κήπος Αμβούργου πρόσφερε έναν αρσενικό πελεκάνο που πήρε το όνομα του πρώτου πελεκάνου στο νησί και ονομάστηκε "Πέτρος". Με αυτόν τον δεύτερο Πέτρο τραβήχτηκε η δεύτερη φωτό, όταν ήμουν μόλις τεσσάρων χρόνων. Το 1995, ένας ακόμα πληγωμένος πελεκάνος έπεσε στο νησί, έτσι οι πελεκάνοι της Μυκόνου έγιναν τρεις. Και με έναν από αυτούς τους τρεις είναι η πρώτη φωτό αυτού του post, 28 χρόνια μετά από τη δεύτερη! #greece #mykonos #mykonospelican #discovergreece

A post shared by Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo) on Jun 13, 2020 at 5:39am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα