Χατζίδου-Παύλου: Αποκάλυψαν το όνομα της κόρη τους

06:45 30/5/2019 - Πηγή: In.gr

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night show, και αποκάλυψαν τα πάντα.

Από τον τρόπο που ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά μέχρι το γάμο τους αλλά και το όνομα που έχουν αποφασίσει να βαφτίσουν την κόρη τους που περιμένουν σε λίγους μήνες από τώρα.

Η τραγουδίστρια και ο γνωστός αθλητής και personal trainer δεν έκρυψαν το πόσο ευτυχισμένοι είναι. Η Ελένη μίλησε για τη σχέση τους που ξεκίνησε τον περασμένο Αύγουστο και δεν έκρυψε την ευτυχία που βιώνει στο πλευρό του συντρόφου της.

View
this post on Instagram

#Repost @eleni.hatzidou with @get_repost ・・・ #Repost @beautifulpeoplepr with @get_repost ・・・ is in the air! Το αγαπημένο ζευγάρι @eleni.hatzidou και @eteoklispavlou βόλτα στη Γλυφάδα! #beautifulpeople #beautifulcouple #sundayfunday #couplegoals #goodmorningpeople #ndphotography #ndphoto

A post shared by Eteoklis Pavlou (@eteoklispavlou) on Dec 2, 2018 at 1:26pm PST

Το ζευγάρι πρόκειται να παντρευτεί τον Ιούνιο με πολιτικό γάμο πριν τον ερχομό του παιδιού τους, όμως, όπως είπαν και οι δύο, πρόκειται να παντρευτούν και με θρησκευτικό γάμο τον οποίο θα συνδυάσουν με τη βάφτιση της κόρης τους.

Μάλιστα, εξέπληξαν ευχάριστα τον παρουσιαστή, όπως αναφέρει το gossip – tv, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά το όνομα της μικρής που δεν το γνωρίζουν, όπως είπαν, ούτε οι γονείς τους.

Το ζευγάρι λοιπόν ανακοίνωσε πως η μικρή τους θα πάρει δύο ονόματα, Μελίτα και Δήμητρα. Μελίτα επειδή τους άρεσε πολύ ως όνομα και Δήμητρα από τη μητέρα του Ετεοκλή. Δείτε τι άλλο αποκάλυψαν στο βίντεο που ακολουθεί.

View this post on Instagram

Repost from @eteoklispavlou Απόψε στο The 2night show!!!

A post shared by Eleni Hatzidou (@eleni.hatzidou) on May 29, 2019 at 4:58am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χατζίδου-Παύλου, Αποκάλυψαν,chatzidou-pavlou, apokalypsan