Χάρι Μαγκουάιρ : Αφέθηκε ελεύθερος – Έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί

13:53 22/8/2020 - Πηγή: In.gr

Ελεύθερος αφέθηκε από την εισαγγελία της Σύρου ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ.

Πληροφορίες του mykonosvoice.gr, αναφέρουν ότι φυγαδεύτηκε από την πίσω πόρτα καθώς δεκάδες είναι τα ΜΜΕ που βρίσκονται στη Σύρο αυτή την ώρα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί.

Βίντεο από το επεισόδιο ξυλοδαρμού στη Μύκονο

Βίντεο στο οποίο φέρεται να απεικονίζεται ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Χάρι Μαγκουάιρ κάνει

το γύρο του διαδικτύου.

Σε αυτό, σύμφωνα με το τοπικό μέσο mykonosvoice.gr, φαίνεται ο ποδοσφαιριστής να εμπλέκεται σε ξυλοδαρμό με την παρέα του και άλλους τουρίστες.

Τον… στόλισαν τα βρετανικά ΜΜΕ

Σάλος έχει προκληθεί από τη σύλληψη του αρχηγού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ, στη Μύκονο, μετά από την επίθεσή του σε αστυνομικό.

Το θέμα μονοπωλεί στα πρωτοσέλιδα του βρετανικού τύπου.

«Ο άσος της Αγγλίας στην φυλακή» γράφει η Mirror, «Άγγλος σταρ του ποδοσφαίρου κρατείται στην Ελλάδα για επίθεση σε αστυνομικούς» γράφει η Telegraph, «Πάμε στο κελί» γράφει η Daily Star, «ντροπή για Άγγλο σταρ» γράφει η Daily Mail, στις διώξεις για συμπλοκή αναφέρεται ο Guardian, για «σύλληψη μετά από καβγά σε μπαρ» γράφει η Daily Express ενώ οι Times φιλοξενούν το θέμα με μια φωτογραφία του Μαγκουάιρ με τη σύντροφό του.

Το χρονικό

Ο Χάρι Μαγκουάιρ, ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έγινε πρωταγωνιστής σε ένα άγριο επεισόδιο στα Ματογιάννια και πρώτο θέμα από το πρωί στα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία της Βρετανίας και όχι μόνο. Με τη Daily Mail να πλαισιώνει το χρονικό του καυγά με εικόνες ακόμα και μέσα από το Κέντρο Υγείας του κυκλαδίτικου νησιού, όπου μεταφέρθηκαν οι τραυματίες.

Ο 27χρονος Άγγλος διεθνής αμυντικός κατηγορείται ότι ενεπλάκη με την παρέα του σε καυγά με Βρετανούς τουρίστες και πως από τα χτυπήματα δεν γλίτωσε και ένας από τους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο για να τερματίσουν το επεισόδιο. Η ένταση μάλιστα συνεχίστηκε και στο αστυνομικό τμήμα, όπου ο Χάρι Μαγκουάιρ φέρεται να προσπάθησε ανεπιτυχώς να διαφύγει και στη συνέχεια να επιχείρησε να δωροδοκήσει τους αστυνομικούς για να κλείσει το θέμα.

Ο σάλος που προκλήθηκε ανάγκασε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να βγάλει ανακοίνωση.

Η σπίθα που άναψε τη φλόγα του επεισοδίου, άναψε λίγο μετά τα μεσάνυχτα όταν Βρετανοί τουρίστες άρχισαν να βρίζουν τον Μαγκουάιρ, δύο συμπαίκτες και τον αδερφό του, για τον πρόσφατο αποκλεισμό της Γιουνάιτεντ από τη Σεβίλλη στο Europa League. Τα πράγματα όμως ξέφυγαν όταν κάποιοι πλησίασαν με απειλητικές διαθέσεις την κοπέλα του 27χρονου. Ο Χάρι Μαγκουάιρ τους επιτέθηκε και πολύ γρήγορα ειδοποιήθηκε η αστυνομία. Τα όσα ακολούθησαν περιέγραψε στην Daily Mail ένας από τους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα