Μπουχαλάκης: Ο Ολυμπιακός είναι το δεύτερο μου σπίτι

18:23 2/8/2019 - Πηγή: In.gr

Άγκυρα στο λιμάνι έριξε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, με τον διεθνή μέσο την προηγούμενη εβδομάδα να ανανεώνει τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Μια εξέλιξη που χαροποίησε τον 26χρονο χαφ, ο οποίος χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ως το δεύτερο

σπίτι του. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του επίσημου καναλιού της πειραϊκής ΠΑΕ, αγωνίζεται επτά χρόνια στους Ερυθρόλευκους και γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει Ολυμπιακός.

Παράλληλα, τόνισε ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό, για να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η φετινή να είναι η καλύτερη χρονιά της καριέρας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Από την αρχή που είχαν αρχίσει οι συζητήσεις ήξερα μέσα μου ότι θα μείνω. Νοιώθω πολύ καλά από τη στιγμή που ξαναγύρισα στην ομάδα και με τον προπονητή και στο ρόλο που έχω μέσα στο γήπεδο και την ομάδα γενικά και θέλω κι εγώ με την απόδοσή μου και τη διάθεσή μου και την προσπάθειά μου να ανταποδώσω στους ανθρώπους στους ανθρώπους της ομάδας που με εμπιστεύονται τόσα χρόνια.

Ο Ολυμπιακός για μένα είναι σαν το δεύτερό μου σπίτι. Μπαίνω στον έβδομο χρόνο που ανήκω στην ομάδα. Ξέρω τι σημαίνει Ολυμπιακός και για τον κόσμο έξω, αλλά και γενικά για τους ανθρώπους που δουλεύουν μέσα. Ευελπιστώ κι εγώ να είναι η καλύτερή μου χρονιά προσωπικά αλλά και ομαδικά να κατακτήσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει και εγώ από τη δουλειά μου να καταφέρω να βάλω ένα λιθαράκι σε όλο αυτό».

Δείτε το βίντεο:
Keywords
Τυχαία Θέματα