Μπλατ: «Οι παίκτες μου έχουν τα πόδια τους στο έδαφος»

19:23 7/1/2019 - Πηγή: In.gr

Στο γεγονός ότι η Μπασκόνια είναι μία ποιοτική ομάδα και ότι ο Ολυμπιακός δεν γίνεται να ενθουσιαστεί από τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα, στάθηκε ο Ντέιβιντ Μπλατ κατά την ανοιχτή προπόνηση των Ερυθρόλευκων στο ΣΕΦ το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά είπε: «Η Μπασκόνια είναι μία ποιοτική ομάδα και το έχει δείξει αυτό. Για

εμάς είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να κρατήσουμε το μυαλό μας στο στόχο μας και να ανέβουμε επίπεδο. Να παίξουμε το καλύτερο δυνατό μπάσκετ που μπορούμε, αφού γνωρίζουμε ότι παίζουμε κόντρα σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο».

Αναφορικά με την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια: «Είναι μικρός ο χρόνος στο πρόγραμμά μας αλλά είναι κάτι που έχουν όλες οι ομάδες και πρέπει να κατηγοροποιήσεις κάποια πράγματα και να καλύψεις τα προβλήματά σου, Πρέπει να είμαστε καθαροί στις αρχές μας και να είμαστε φυσικά και πνευματικά έτοιμοι για τα επόμενα παιχνίδια που θα έρθουν».

Για το αν πιστεύει ότι είναι.. επικίνδυνο οι παίκτες του να παρασυρθούν από τα θετικά αποτελέσματα: «Όχι θεωρώ ότι η ομάδα μου διαθέτει παίκτες που έχουν τα πόδια τους στο έδαφος και το έχουν δείξει αυτό σε όλη τη σεζόν. Καταλαβαίνουν ότι δεν πρέπει να υπερενθουσιαστούν ή να απογοητευτούν γιατί πρόκειται για μία μεγάλη διοργάνωση, που πρέπει να κοιτάς κάθε μέρα ξεχωριστά και εμείς πρέπει να είμαστε σταθεροί».

Keywords
Τυχαία Θέματα