Μπέτις – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-2

22:22 22/12/2019 - Πηγή: In.gr

Η Ατλέτικο Μαδρίτης χωρίς να εντυπωσιάσει για ακόμη μία φορά πήρε σημαντική νίκη με 2-1 επί της Μπέτις εκτός έδρας και επανήλθε στην τετράδα με 32 βαθμούς, επτά λιγότερους από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα.

Στο 17′ η Μπέτις είχε δοκάρι με τον Φεντάλ που δεν κατάφερε να σκοράρει με κεφαλιά πήρε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Όμπλακ ενώ καλή ευκαιρία είχε και ο Φεκίρ στο 25′.

Η Ατλέτικο αν και δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητική άνοιξε το σκορ στο 58′ με τον Κορέα να εκμεταλλεύεται το τραγικό λάθος του

Άλεξ Μορένο και να κάνει το 1-0 για την ομάδα του. Στο 84′ ήρθε και στο 2-0 για τους φιλοξενούμενους χάρη σε εκπληκτικό τακουνάκι του Μοράτα.

Το μόνο που κατάφερε η Μπέτις ήταν να μειώσει σε 1-2 όταν σε σουτ του Μπάρτρα η μπάλα βρήκε και στον Φελίπε και κατέληξε στα δίχτυα.

Μπέτις: Ρόμπλες, Άλεξ Μορένο, Ρόγιαλ, Μαντί (83′ Τέγιο), Φεδάλ, Χουαρδάδο (70′ Λάινες), Χοακίν, Κανάλες, Μπάρτρα, Φεκίρ, Λορέν (60′ Μπόρχα Ιγκλέσιας)

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Φελίπε, Τρίπιερ, Χιμένεθ, Λόντι, Έκτορ Ερέρα, Σαούλ, Τόμας, Λεμάρ (57′ Κορέα), Μοράτα, Ζοάο Φέλιξ (88′ Μάρκος Γιορέντε)

Keywords
Τυχαία Θέματα