Μπέλα Χαντίντ : Οι σέξι πόζες στον καθρέφτη

19:41 5/10/2019 - Πηγή: In.gr

Η Μπέλα Χαντίντ αποτελεί ένα από τα πιο όμορφα και πιο γνωστά μοντέλα, καθώς έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκους υψηλής ραπτικής, συμμετέχοντας τόσο σε φωτογραφίσεις όσο και στα catwalk των πασαρέλων!

View this post on Instagram

Walking @lanvinofficial yesterday in a beautiful rainy garden

A post shared by (@bellahadid) on Sep 26, 2019 at 4:52am PDT

Αποφάσισε να ακολουθήσει την καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ στα 23 της χρόνια αν και όνειρο της ζωής ήταν να γίνει επαγγελματίας ιππέας και, μάλιστα, ίσως είχε συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο, εάν νωρίτερα δεν είχε διαγνωστεί με μια ασθένεια που την εξανάγκασε να εγκαταλείψει την ιππασία για λόγους υγείας.

View this post on Instagram

my sweet mother dearest captured us at our finest hours of the morning … very pure , very tired , lots of love

A post shared by (@bellahadid) on Sep 14, 2019 at 6:56pm PDT

Ως γνωστή λάτρης των social media και μάλιστα του Instagram, δεν χάνει ευκαιρία να αναρτήσει στιγμιότυπα, φωτογραφίες και βίντεο, τόσο από την επαγγελματική όσο και από την καθημερινότητά της με τα αγαπημένα της πρόσωπα!

Διαθέτει μία εκρηκτική προσωπικότητα, που φαίνεται μέσα από κάθε της ανάρτηση!

View this post on Instagram

Opening @muglerofficial today (!!!), I love you all and this collection so very much! ! Insane show @cadwallader @haleywollens @julialang @jawaraw @ingegrognard

A post shared by (@bellahadid) on Sep 25, 2019 at 5:17pm PDT

Αυτήν την φορά ανάρτησε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία σειρά φωτογραφιών με κίτρινα εσώρουχα και κατάφερε για ακόμη μία φορά να «ανεβάσει την θερμοκρασία» στα ύψη!

View this post on Instagram

Yellow sky bathed in light

A post shared by (@bellahadid) on Oct 2, 2019 at 11:52am PDT

Οι πόζες της σε συνδυασμό με το σαγηνευτικό της βλέμμα, όπως είναι φυσικό, συγκέντρωσαν πολλές χιλιάδες like, «ρίχνοντας» το Instagram!

Keywords
Τυχαία Θέματα