Μπαρτσελόνα – Σοσιεδάδ 1-0

23:41 7/3/2020 - Πηγή: In.gr

Η φετινή Μπαρτσελόνα δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα των προηγουμένων ετών, αλλά ο Λιονέλ Μέσι παραμένει σταθερή αξία. Ο Αργεντινός βγήκε μπροστά στο παιχνίδι με τη Ρεάλ  Σοσιεδάδ και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 81’ έδωσε τη νίκη στους Μπλαουγκράνα.

Οι Βάσκοι παρουσιάστηκαν διαβασμένοι στο «Καμπ Νου», προσπάθησαν να κλείσουν τους χώρους και να χτυπήσουν στην κόντρα, αλλά ένα πέναλτι ήταν ικανό για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του Κίκε Σετιέν. Μια νίκη, με την οποία η Μπαρτσελόνα ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας και στο +2 από την Ρεάλ Μαδρίτης, που όμως έχει ένα ματς λιγότερο.

Η

ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν αγωνίζεται αύριο το βράδυ στις 22:00 στην έδρα της Μπέτις. Οι Μερέγχες μετά τη νίκη στο ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα κρατούν πλέον την τύχη στα χέρια τους και έχουν τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Η εικόνα του αγώνα:

Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν διαβασμένοι και στο πρώτο μισάωρο «αφόπλισαν» την Μπαρτσελόνα. Χαρακτηριστικό είναι ότι η πρώτη μεγάλη ευκαιρία των γηπεδούχων έγινε στο 30’. Ο Μέσι έκλεψε την μπάλα, άλλαξε με τον Ράκιτιτς, αλλά ο Ρεμίρο ήταν εκεί και έδιωξε σε κόρνερ γλιτώνοντας την ομάδα του από τα χειρότερα.

Τρία λεπτά αργότερα ήταν σειρά της Σοσιεδάδ να απειλήσει, αλλά ο Πόρτου δεν μπόρεσε να προλάβει την έξοδο του Τερ Στέγκεν. Στο 40’ οι Ντε Γιονγκ και Μπρέιθγουεϊτ συνεργάστηκαν άψογα, έδωσαν στον Μέσι, αλλά το σουτ που επιχείρησε ο Αργεντινός σούπερ σταρ έφυγε άουτ.

Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, με τους Μπλαουγκράνα να θέλουν, αλλά να μην μπορούν να βρουν το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Στο 60’ ο Μέσι σούταρε από το ύψος του πέναλτι, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 65’ ο Ράκιτις απείλησε την εστία των φιλοξενούμενων, αλλά ο Ρεμίρο απέκρουσε σε κόρνερ.  Τελικά, στο 81’ κατάφεραν να πετύχουν το γκολ της λύτρωσης, με τον Λιονέλ Μέσι από την άσπρη βούλα.

Η μπάλα βρήκε στο χέρι του Λε Νορμάν, ο διαιτητής έδειξε αμέσως την άσπρη βούλα και ο Λιονέλ Μέσι με ψυχρό αίμα έκανε το 1-0 για την Μπαρτσελόνα. Μια νίκη που κρατάει την ομάδα του Σετιέν γερά στο κόλπο για την κατάκτηση του τίτλου, αλλά πλέον δεν εξαρτάται μόνο από τα πόδια τους, μετά την ήττα στο ντέρμπι την προηγούμενη αγωνιστική.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Σεμέδο, Πικέ, Άλμπα, Λενγκλέ, Μπούσκετς, Ράκιτιτς (74’ Βιδάλ), Ντε Γιονγκ, Μέσι, Γκριεζμάν (85’ Φάτι), Μπραθγουέιτ (88’ Φίρπο)

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ρεμίρο, Γκοροσαμπέλ, Γιορέντε (71’ Θουμπελδία), Λε Νορμάν, Μονρεάλ, Γκεβάρα, Όντεγκααρντ, Μερίνο, Πόρτου, Ισάκ (83’ Ζοσέ), Μπαρενετσέα (58’ Ογιαρθάμπαλ)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπαρτσελόνα – Σοσιεδάδ 1-0,bartselona – sosiedad 1-0