Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης 2-1

22:30 4/1/2020 - Πηγή: In.gr

Ο Γιώργος Μανούσος σκόραρε δύο φορές, έφτασε τα εννιά γκολ στο πρωτάθλημα και οδήγησε τον Ατρόμητο σε νίκη – εξάδας απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης με 2-1. Όλα τα γκολ από το 75′ και μετά. Διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων για το πέναλτι που έκρινε το ματς.

Του έχει πάρει τον αέρα. Κάθε φορά που ο Ατρόμητος αγωνίζεται απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, αποδεικνύει πως είναι… πολύ σκληρός για να πεθάνει. Για την ακρίβεια; Δεν… πεθαίνει ποτέ. Οι Περιστεριώτες διατηρήθηκαν για

ένατο σερί ματς αήττητοι απέναντι στους Αρκάδες.

Το έκαναν χάρη στον φετινό μεγάλο τους ηγέτη. Ο Γιώργος Μανούσος σημείωσε άλλα δύο γκολ. Έφτασε τα εννιά στο πρωτάθλημα. Είναι στην κορυφή του πίνακα. Σηκώνει το… βάρος άλλων φορ που φόρεσαν τη φανέλα του Ατρόμητου και σκόραρα κατά ριπάς. Με τελευταίο τον Ευθύμη Κουλούρη.

Σε ένα ματς που δεν έμοιαζε να μπορεί να ξεκολλήσει από το μηδέν, ο Μανούσος κατάφερε να του… βάλει φωτιά. Φτάνοντας στο 75ο λεπτό, με τις φάσεις να είναι λίγες μπροστά στις δύο εστίες, μάλλον σύντομα θα ξεχνιόταν το παιχνίδι. Στο σφύριγμα της λήξης καταλάβαμε πως θα το… θυμόμαστε.

Στο 76′ ο Μανούσος άνοιξε το σκορ, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του. Σε ένα τόσο κλειστό ματς, ίσως αυτό το γκολ να έφτανε. Είχε αντίθετη άποψη ο Μπαράλες. Δύο λεπτά αργότερα, με εξαιρετική κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να ισοφαρίσει σε 1-1 και να δώσει ώθηση στον Αστέρα να κυνηγήσει την ανατροπή.

Οι Αρκάδες πίεσαν, είχαν 1-2 καλές στιγμές, αλλά προδόθηκαν. Κυρίως από τη διαιτησία. Από τον Κουτσιαύτη που σε μια φάση απ’ αυτές που κατά δεκάδες γίνονται στην περιοχή, είδε πέναλτι πάνω στον Βέλλιο, από το VAR δεν τον φώναξαν, ο Μανούσος το εκτέλεσε στο 90′ για να γράψει το 2-1 και να χαρίσει στον Ατρόμητο μια νίκη που τον στέλνει μια ανάσα μακριά από την εξάδα.

Ατρόμητος: Μέγερι, Γκάλο, Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης, Χαρίσης, Μάντσον, Ουγκράι (58’ Νταβιώτης), Ανδρούτσος (68’ Βέλλιος), Ενσικουλού (68’ Ούμπιδες), Μανούσος.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Σουάρεθ, Ματρικάρντι, Μαρτίνεζ, Βαλιέντε, Καπίγια (12’ Μ. Φερνάντεθ, 79’ Τασουλής), Σίτο, Μουνάφο, Λ. Φερνάντεθ, Μπαράλες (83’ Ιγκλέσιας).

Keywords
Τυχαία Θέματα