Αθλέτικ Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα 0-0

08:10 11/2/2019 - Πηγή: In.gr

Η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να φύγει αλώβητη από τον Λάκκο των Λεόντων, με Μπιλμπάο να της αποσπά ισοπαλία (0-0) έχοντας μάλιστα αξιόλογες ευκαιρίες και για τη νίκη!Στο -6 από την κορυφή πλέον η Ρεάλ Μαδρίτης που, θυμίζουμε, επικράτησε της Ατλέτικο το Σάββατο (09/02).

Οι Καταλανοί εμφανίστηκαν κατώτεροι των προσδοκιών και έκαναν την τρίτη τους σερί ισοπαλία. Στα τους ματς, μόλις στο 11ο λεπτό το σουτ του Γιούρι πέρασε μόλις άουτ ενώ στο στο 17’ ο Τερ Στέγκεν φώναξε παρών σε διπλή προσπάθεια του Σουσαέτα. Λίγο αργότερα ο Μέσι έβγαλε ωραία σέντρα στον Σουάρες που δεν βρήκε στόχο και ο Ραούλ

Γκαρσία έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 25ο λεπτό, όντας σε θέση βολής εντός περιοχής. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-0.

Στην επανάληψη, στο 64ο λεπτό, το σουτ του Σαν Χοσέ δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 82’ ο Τερ Στέγκεν ήταν και πάλι σε θέση μάχης όταν ο Ινιάκι Γουίλιαμς βρέθηκε μπροστά του. Το 0-0 διατηρήθηκε ως το τέλος βρήκε την Αθλέτικ να παραμένει αήττητη μέσα σε μία σεζόν κόντρα στην Μπαρτσελόνα για πρώτη φορα από το 1993-94.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ερερίν, Μπαλενθιάγα, Ραούλ Γκαρσία, Γεράι, Γιούρι, Ντε Μάρκος, Μαρτίνεθ, Ντάνι Γκαρσία, Μπενιάτ (56’ Σαν Χοσέ), Σουσαέτα (62’ Μουνιαΐν), Ουίλιαμς (90’ Κόντρο Κενάν)

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Πικέ, Λενγκλέ (88’ Βερμάελεν), Σέρχι Ρομπερτο, Ράκιτιτς, Μπούσκετς, Βιδάλ, Σεμέδο, Σουάρες, Κουτίνιο (75’ Ντεμπελέ), Μέσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα