Αστρολογικές προβλέψεις για τo Σαββατοκύριακο 23-24 Νοεμβρίου

08:32 23/11/2019 - Πηγή: In.gr
Κριός

Θα θελήσετε να προχωρήσετε παρακάτω στην επόμενη σχέση αλλά σκέφτεστε κάποιον πρώην με αποτέλεσμα να μένετε πίσω. Επαγγελματικά θα λάμψετε ενώ θα περάσετε τον χρόνο σας κυρίως εκτός σπιτιού.

Ταύρος

Να δώσετε έμφαση στις συμβουλές των οικείων σας. Θα έχετε ένα τηλεφώνημα από έναν φίλο σας από τα παλιά με τον οποίον είχατε χαθεί. Το φλερτ στην παρούσα φάση δεν αποτελεί προτεραιότητά σας.

Δίδυμοι

Πρέπει να δείξετε υπομονή στα επαγγελματικά σας διότι μία νέα

ευκαιρία θα σας παρουσιαστεί και δε θα ξέρετε τι να κάνετε. Δώστε έμφαση σε συμβουλές ατόμων από τον χώρο της δουλειά σας διότι σίγουρα θα σας φανούν χρήσιμες.

Καρκίνος

Έχεις αποφασίσει να προχωρήσεις ψυχολογικά στο επόμενο επίπεδο, αυτό της απάθειας. Μην αφήνεις τις όποιες απογοητεύσεις του παρελθόντος να σε κάνουν να σκέφτεσαι με μιζέρια και άγχος. Αφού στο τέλος όλοι οι τομείς θα είναι εντάξει.

Λέων

Πρέπει να μην αφήνεις την αλαζονεία σου να επισκιάζει την ορθή κρίση σου σε θέματα διαπροσωπικών σχέσων. Έχεις την εμμονή το τελευταίο διάστημα να ταξιδέψεις κάπου γιατί σε ενοχλεί η καθημερινότητα και η ρουτίνα.

Παρθένος

Θες να συμμαζέψεις το σπίτι για να καλέσεις αγαπημένα άτομα. Θα συζητάτε για θέματα που αφορούν κυρίως την εύρεση εργασίας ή και ενδεχομένως τη μετανάστευση. Θα ξεκουραστείς αρκετά αυτό το ΣΚ.

Ζυγός

Δε νιώθεις άνετα με το γεγονός ότι ορισμένα πράγματα δε γίνονται όπως θα ήθελες. Κάποια από αυτά έχουν να κάνουν με τη δουλειά και τη φιλία. Έχεις δώσει προτεραιότητα να κλειστείς στον εαυτό σου και αυτό δεν είναι καλό.

Σκορπιός

Έχεις τη διάθεση για αρκετές εξόδους αυτό το ΣΚ. Μην καταναλώσεις πολύ αλκοόλ και μην ξενυχτάς γιατί σε περιμένει μία εβδομάδα γεμάτη εργασιακές υποχρεώσεις. Συνεπώς κάνε κάτι πιο χαλαρό, μία βόλτα, πήγαινε για καφέ.

Τοξότης

Επιβεβαιώνεις στον εαυτό σου οτι αδιαφορείς να αναζητήσεις λύσεις στα προβλήματά σου. Βιώνεις μία παραίτηση από την κοινωνική ζωή αλλά θα είναι ένα προσωρινό αίσθημα μέσα από το οποίο θα δυναμώσεις αρκετά.

Αιγόκερως

Κλασικά θα κάνεις πολλά έξοδα χωρίς ιδιαίτερο νόημα και περιεχόμενο. Έχεις έντονη διάθεση για αλκοόλ, ξενύχτια, πάρτυ κλπ αλλά δε θα βρίσκεις άτομα να σε ακολουθήσουν. Οι έντονοι ρυθμοί διασκέδασης που επιζητάς, έχουν πολλές απαιτήσεις.

Υδροχόος

Βαριέσαι να δεις γνωστούς και φίλους και προτιμάς να βρεθείς με το ταίρι σου. Είσαι στο στάδιο που τα ερωτικά είναι πάνω από όλα. Σκέφτεσαι την επισημοποίηση μίας σχέσης ή τον χωρισμό και να προχωρήσεις παρακάτω.

Ιχθύς

Ευαισθησίες και υπερένταση είναι αυτά που χαρακτηρίζουν τη διάθεσή σας για το ΣΚ. Κάντε υπομονή γιατί από την ερχόμενη εβδομάδα έρχονται τα καλύτερα. Αναρωτιέσαι επίσης αν σε καλύπτει αυτό που έχεις με τον σύντροφό σου ή όχι.

Keywords
Τυχαία Θέματα