Αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου

09:07 13/12/2019 - Πηγή: In.gr

Εξέλιξη και πρόοδος γίνονται μόνο μέσω της υπομονής και της επιμονής. Στην ουσία χρειάζεται να ελέγξετε τα νέα δεδομένα με τα οποία έρχεστε αντιμέτωποι. Δώστε έμφαση σε εσάς.

Κριός

Γρήγοροι ρυθμοί με αποτέλεσμα να μπερδεύεστε ως προς το τι θα κάνετε και τι όχι. Δώστε βάση σε αυτά που σας λένε οι δικοί σας.

Ταύρος

Πρέπει να δώσετε παραπάνω χρόνο σε κάποια άτομα για να σας ακούσουν και να σας σεβαστούν περισσότερο. Ψυχραιμία δείξτε.

Δίδυμοι

Εκνευρίζεστε αρκετά εύκολα αυτό το διάστημα και δεν έχετε ορθή κριτική

σκέψη και ικανότητα. Προσπαθήστε να είσαι αισιόδοξοι.

Καρκίνος

Ξέρετε ότι πρέπει να έχετε ηρεμία και αρμονία. Δεν πρέπει να νευριάζετε με το παραμικρό και μετά να στεναχωριέστε γιατί έτσι δε θα αλλάξει κάτι.

Λέων

Έτοιμοι για νέες αλλαγές, ταξίδια, δουλειά και πολλές καινούργιες δραστηριότητες. Δεν είστε σίγουροι αν πρέπει να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο.

Παρθένος

Σταματήστε να γκρινιάζετε συνέχεια. Δε θα βγει κάτι μέσα από την απαισιοδοξία και τις αρνητικές σκέψεις. Να είστε χαρούμενοι και να εκτιμάτε ό,τι έχετε.

Ζυγός

Δε θέλετε να ασχοληθείτε με κανέναν άλλον πέραν του εαυτού σας. Αναζητήστε νέες ευκαιρίες για να εξελιχθείτε μέσα από αυτές. Υπομονή και επιμονή.

Σκορπιός

Τελειομανία και ανυπομονησία σας έχει πιάσει. Πρέπει να κατανοήσετε ότι τίποτα δε θα βελτιωθεί αν συνεχίσετε και έχετε αρνητικά συναισθήματα.

Τοξότης

Βαριέστε τόσο που δεν ξέρετε αν θέλετε να ασχοληθείτε με κάποια νέα δραστηριότητα. Είστε και σε μία φάση να προχωρήσετε χωρίς τη σχέση σας.

Αιγόκερως

Σας έχει καταβάλει ένας χωρισμός. Δεν ξέρετε πώς να αντιμετωπίσετε την όλη κατάσταση και στεναχωριέστε πάρα πολύ. Θέλει ψυχραιμία.

Υδροχόος

Όλα καλά και χαρούμενα για εσάς. Έχετε κατανοήσει τι πρέπει να πράττετε και πότε. Είστε σίγουροι πώς δε θέλετε να κάνετε σχέση με άλλο άτομο.

Ιχθύς

Είστε ενθουσιασμένοι για κάτι καινούργιο που έρχεται στην καθημερινότητά σας με αποτέλεσμα να ξέρετε ότι θα πετύχετε. Συνεχίστε!

Keywords
Τυχαία Θέματα